Kuva: Shutterstock

"Olet adoptoinut apinan" - nainen huijasi miestä hulvattomalla tavalla ja räjäytti Twitterin

02.01.2020 13:15 - Milena Raappana

Päivitys on kerännyt Twitterissä 20 500 tykkäystä.

Kun mies antoi nottinghamilaiselle Emily Cainille puhelinnumeronsa, hän ei tiennyt, millaiseen pilan kohteeksi hän joutuisi tai että hän olisi Twitterissä viraalina leviässä päivityksessä mukana.

Sen sijaan, että Cain olisi flirttailut miehen kanssa tai sopinut treffit, hän päätti huiputtaa miestä luulemaan, että tämä on adoptoinut simpanssin. 

Cain lähetti miehelle simpassinpoikasen kuvan ja kirjoitti automaationa lähetettävän viestin tyylisen tekstiviestin. Viestissä luki:

"Kiitokset ja onnittelut! Olet onnistuneesti adoptoinut Bubbles-simpanssin. 7,50 puntaa (noin 8,90 euroa) veloitetaan tililtäsi kuukausittain. Peruuttaksesi tämän tilauksen ilman lisäveloituksia vastaa vain viestiin sanalla STOP."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Cain ei kuitenkaan päästänyt miestä pälkähästä tämän yrittäessä peruuttaa tilausta, vaan sen sijaan antoi tämän ymmärtää, että hän on peruutuksen sijaan ostanut lisäpalveluita, jotka maksoivat joka kuukausi yhä enemmän. 

Lisäpalveluissa mies kustansi adoptoimalleen simpansille leluja, ruokaa ja vettä. Mies oli viestien perusteella epätoivoinen ja vihainen, sillä hän uhkasi ilmoittaa asiasta poliisille, jos yhtään rahaa siirtyy hänen tililtään pois. Kun summa nousi 24,50 puntaan eli noin 28,95 euroon, mies pyysi asiakaspalvelun numeroa. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Cain päätti jatkaa pelin pelaamista ja antoi miehelle numeron, josta hän tavoittaisi asiakaspalvelijan. Mies kirjoitti viestiin:

"Hei! Toivottavasti sinulla on ollut onnistunut joulu. Sain tänään tekstiviestin, joka koski kuukausittaista maksua, jolla pelastaisin apinan. Voisinko perua kaikki suoraveloitukset pankkikortiltani? En ole tilannut niitä. Kiitos."

Mies myös kysyi, mille hänen tileistään suoraveloitukset on suunnattu. Tässä vaiheessa Cain päätti, että on aika paljastaa huipustus. Hän kertoi miehelle nimensä ja, että häntä on höynäytetty, johon mies vastasi tuohtuneena: 

"Sinä kauhea kusipää."

Cain päivitti viestit Twitter-tililleen, jossa ne ovat keränneet 20 500 tykkäystä. Somekansa on tikahtunut nauruun ja sanonut pilan olevan nerokas ja hulvaton. Päivitys on ollut jopa niin suosittu, että ihmiset ovat kommentoineet Cainin julkaisemaan Instagram-kuvaan "STOP" ja apinaemojeita. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Naisen Tinderissä tapaama mies jätti hänet sanattomaksi - viestiketjusta nettihitti

Lue myös: Mies esitti hulvattoman kysymyksen tamponeista tyttöystävälleen - somessa ylistetään huumorintajua

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat