Kuva: AOP

Kiihkeä fritsujen antaja vai hellä suukottelija? Tähtimerkkisi paljastaa, millainen suutelija olet

13.02.2020 20:15 - Milena Raappana

Toiset antavat Hollywood-tyylisiä antaumuksellisia suudelmia, toiset taas leikittelevän flirttailevia suukkoja.

Annatko pitkiä intohimoisia suudelmia vai useita pikaisia pusuja? Se, millaisia suukkoja jaat lähimmäisesi kanssa, voi heijastella tähtimerkkiäsi ja persoonallisuuttasi. 

Teen Voguen astrologi Lisa Stardust kertoi, millaisia pusuttelijoita eri horoskooppimerkit ovat. Joten valmistele huulesi suutelosessioon, sillä tämän jälkeen saatat olla imuttelutuulella. 

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinas ei pidättele intohimonsa kanssa - sama pätee hänen suudelmiinsa. Hänellä elää unelma kaikkien aikojen parhaan pusuttelijan statuksesta. Oinaalta voikin odottaa syviä ja himokkaita suudelmia, jotka saavat vastaanottajan jalat veteliksi. 

Härkä (20.4.-20.5.)

Ennen todella rakastaviin ja viipyileviin suudelmiin siirtymistä, härkä antaa suloisia suukkoja. Härät tunnetaan huokailustaan lemmiskelyn keskellä ja he myös tarvitsevat fyysistä kosketusta halailun lomassa, kuten hiusten silittelyä tai kevyttä tukistamista, jotta heidän aistinsa heräisivät. 

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Kevyet ja herkät perhosmaiset suudelmat sopivat kaksosen tyyliin. Veikeä tuike silmissään kaksonen nojautuu suloiseen suudelmaan, joka jättää sanattomaksi. Suudelmien keskellä hän voi vetäytyä kauemmas ja sitten keimailevasti räpytellä silmäripsiään, hihittää ja hymyillä riemusta punastellen. 

Rapu (21.6.-22.7.)

Elämä on yhtä unta tälle Kuun johdattamalle horoskooppimerkille - tämän takia rapu rakastaa perinteisiä, tyylikkäitä ja rakastavia suudelmia. Toisin sanoen Hollywood-tyylisiä pusuja, joihin uppoudutaan täysin. Tämän takia tämä tähtimerkki on parhain horoskooppimerkki suudelmien vaihtoon, koska hän on yksi ikimuistoisimmista suutelijoita, joita tulet kohtaamaan.

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijona, joka on aina julkisten hellyydenosoitusten kannalla, pistää rakastavan shown pystyyn nähdessään rakkaansa. Hän jakaa henkeäsalpaavia ja estottomia suukkoja, ja saa aplodit ulkopuolisilta romanttisista teoistaan. Harjoitus on tehnyt mestarin leijonan huippuunsa viritetyissä suutelutaidoissa.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ennen huulien koskettamista, neitsyt kysyy, millaisista suudelmista vastapuoli pitää. Hän aina pistää toisen tarpeet omiensa edelle, joten suudelmat neitsyen kanssa ovat todella kiihottavia. Jos haluat pienen suukon, hän mielellään suostuu. Jos taas kaipaat tulikuumaa imuttelua, neitsyt toteuttaa toiveesi. 

Vaaka (23.9.-23.10.)

Vaa'alle elämä on satumaista, joten hänen romanttiset suudelmansa eivät tule yllätyksenä kenellekkään. Tämän tähtimerkin kohdalla voi odottaa klassisen hempeitä ja herkkiä suudelmia - sellaisia, jotka eivät koskaan mene pois muodista. Vaaka suutelee mieluusti kevyesti ja sensuellisti samalla vastapuolen hiuksia hipsuttaen. 

Skorpioni (24.10.-22.11.)

Intensiivinen on paras adjektiivi kuvaamaan, miten skorpioni suutelee. Hän suosii syviä kielisuudelmia ja merkkaa rakastajansa fritsuilla, vaikka vain kerskaillakseen raivokkaasta libidostaan. Hänen suudelmansa juontuvat hänen intohimostaan ja haluistaan, jotka nousevat hänen pohjattomista tunteistaan.

Jousimies (23.11.-21.12.)

Kun jousimies suuntaa nuolensa (tai tässä tapauksessa huulensa) kohti rakastaan, hän käyttää suorasukaista energiaansa antaakseen massiivisen suudelman. Pidättelemättömän tähtimerkkinä hän kuiskuttelee kultansa korvaan suloisia mitättömyyksia samalla lempeästi purren ja suukotellen.

Kauris (22.12.-19.1.)

Kauriin voi odottaa antaa kutittelevia vampyyrisuudelmia kaulalle ja vaarana on saada kunnon fritsu. Hän kuitenkin usein pyytää lupaa, ennen kuin imuttelee kaulaasi kunnolla. Sen verran kohtelias, vaikkakin rohkea, suutelija kauris on. 

Vesimies (20.1.-19.2.)

Viettely on välttämätöntä vesimiehelle. Tämä tarkoittaa tunnelman luomista ja sen fiilistelyä ennen suudelmien vaihtoa. Hän aloittaa hitaasti, sitten nopeuttaa tahtiaan vain vetäytyäkseen kesken kaiken ja nähdäkseen kasvojesi ilmeen (mikä saa hänet lankeamaan rakastajaansa aiempaa enemmän). 

Kalat (20.2.-20.3.) 

Oinaan sanottiin haaveilevan olevansa paras suutelija. Noh, kalat itseasiassa ovat! Mystisen tähtimerkin kielisuudelma on kuin toiselta planeetalta. Yksi suukko voi lähettää hänen rakkaansa viettelyn, mielikuvituksen ja transsendenssin pyörteisiin jättäen hänet kaipaamaan lisää. 

Lue myös: Mitä piirrettä muut kadehtivat sinussa? Horoskooppisi paljastaa

Lue myös: Vetovoimaisimmat horoskooppimerkit paljastettiin - löydätkö omasi listalta?

Lähde: Teen Vogue

Kilpailut

Uusimmat