Kuva: Shutterstock

Menivätkö piloja tekevät sisarukset liian pitkälle? Äidin kulmakarvoille tehty jekku hirvitti somea

27.05.2020 12:45 - Milena Raappana

Jekuttajat eivät tunteneet armoa edes äitiään kohtaan.

Kristen Hanby on sometähti, joka tunnetaan perheelleen tekemistä käytännön piloista. Usein hän ja hänen siskonsa Natalie jekuttavat toinen toisiaan, mutta tällä kertaa kaksikko yhdisti voimansa ja otti maalikseen äitinsä. 

Kristenin TikTok-videolla Natalie istuskelee äitinsä kanssa sohvalla, kun hän yllättäen halaa ja kertoo rakastavansa tätä. Pahaa aavistamaton äiti ei huomaa, miten Kristen hiippailee sohvan takaa hiustenleikkuukone kädessään. 

Pienestä rimpuilusta ja kiljumisesta huolimatta sisarukset onnistuvat tavoitteessaan: äidin kulmakarvat ovat tipotiessään. Kristenin ja Natalien naurusta ei meinaa tulla loppua, kun heidän äitinsä katsoo heitä shokin vallassa. 

Kristen on kirjoittanut videon oheen kysymyksen: "Menikö tämä liian pitkälle?", johon osa TikTok-käyttäjistä on vastannut myöntävästi. 

"Tämä meni liian pitkälle. Hän on äitinne. En malta odottaa, että hän pääsee kostamaan. Toivon, että se on pahempaa."

"Meni liian pitkälle, mutta silti hauska."

"Miten te kaksi olette enää hengissä? Lol."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kristeniä pidempään seuranneet tietävät miehen tekevän perheelleen piloja, jotka saisivat monet raivon valtaan. Hän on esimerkiksi naamioinut vedellä täytetyn puhallettavan uima-altaan sohvaksi. Vetisen yllätyksen saivat sisarusten lisäksi heidän älylaitteensa.

Useampi hänen sisaruksistaan on myös menettänyt hiuksiaan, herännyt imurin imiessä heidän huuliaan ja saanut läimäisyjä, mustelmia ja likaa ympäri vaatteitaan. 

Lue myös: Jennifer Lopezille tehtiin huikea käytännön pila - tähden reaktio on vailla vertaa

Lue myös: Hurja käytännön pila: Sammunut huijattiin luulemaan olleensa 10 vuotta koomassa - katso

Kilpailut

Uusimmat