Kuva: Shutterstock

"Puumamummo" avoimena seksin puutteesta korona-aikana - suorat sanat myös Brittien "seksikiellosta"

10.06.2020 09:15 - Iiro Myllymäki

60-vuotias Gaynor Evans on joutunut jäädyttämään seksielämänsä totaalisesti.

”Puumamummoksi” ristitty Gaynor Evans, 60, on vieraillut brittiläisessä This Morning -aamu-tv-ohjelmassa. Noin 25-35-vuotiaisiin miehiin mieltynyt nainen kertoo videopuhelun välityksellä, että koronaeristys on laittanut hänen seksielämänsä kokonaan jäihin. Tämä alkaa hiljalleen vaivata naista.

- Jos rehellisiä ollaan, en kestä paljon kauempaa, Evans sanoo kysyttäessä, kuinka kauan hän vielä pystyy olla ilman intiimiä kanssakäymistä.

Britanniassa on uutisoitu niin sanotusta seksikiellosta, joka koronarajoitusten myötä on asetettu. Kansalaisille annetuissa virallisissa ohjeistuksissa sanotaan, että kaksi ihmistä tai tätä useampi ihminen eivät voi kokoontua sisätiloissa, elleivät he kuulu samaan kotitalouteen. Näin ollen seksin harrastaminen on käytännössä kielletty muiden kuin mahdollisen samassa taloudessa asuvan kumppanin kanssa. Rajoitusten noudattamattomuudesta voidaan pahimmassa tapauksessa jopa määrätä sakkorangaistus.

Puumamummo Gaynor Evans kutsuu uusia säädöksiä naurettaviksi.

- Miten tätä muka voidaan valvoa? nainen ihmettelee.

Evans on itse toistaiseksi noudattanut säännöksiä. Hän kertoo kuluttaneensa aikaansa muun muassa katsomalla suuren suosion saanutta Normaaleja ihmisiä -tv-sarjaa, jonka intiimeistä seksikohtauksista on ollut paljon puhetta. Puutteesta kärsivä puumanainen nauraa, että sarjan katsominen ei ole ainakaan vähentänyt hänen seksihalujaan.

- Tämä alkaa painaa minua, koska voin olla äiti ja isoäiti, mutta en voi olla nainen, Evans sanoo.

- Tämä on ollut todella stressaavaa aikaa, ja seksi ja fyysinen läheisyys olisi yksi tapa vapauttaa tuota stressiä. Tämä sääntö todella yrittää tehdä siitä rikollisen teon, Evans ihmettelee.

Voit katsoa naisen koko haastattelun alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Iskikö karanteenikiima? Lue 6 vinkkiä, miten voit harrastaa videopuheluseksiä turvallisesti

Lue myös: Ääntely seksin aikana voi helpottaa naisen orgasmin saamista - katso miksi

Lähteet: Metro.co.uk, Forbes

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat