Kuva: Kuvakaappaus/Instagram

Mies haluaa näyttää alienilta: Poistatti nenänsä ja korvansa sekä tatuoi kehonsa silmämunia myöten

24.09.2020 13:45 - Roy Kokkonen

Ranskalaismies on läpikäynyt lukuisia leikkauksia kuuden vuoden ajan saavuttaakseen erikoisen tavoitteensa.

Ranskalainen Anthony Lofferdo haluaa näyttää alienilta. Saavuttaakseen tavoitteensa hän on käynyt lukuisissa leikkauksissa ja muissa toimenpiteissä, joissa hänen ulkonäköään on muokattu radikaalisti.

Lofferdo on joutunut matkustamaan ulkomaille toteuttamaan villeimmät leikkaukset, sillä esimerkiksi nenän ja korvien leikkaaminen irti on laitonta hänen kotimaassaan. Leikkausten lisäksi hän on tatuoinut koko kehonsa silmämunia myöten ja halkaissut kielensä.

Ranskalaismies on ottanut lukuisia lävistyksiä ja implantteja, jotka saavat hänet muistuttamaan Hellboy -sarjakuvahahmoa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies kertoi erikoisesta harrastuksestaan ranskalaiselle Midi Libre -lehdelle vuonna 2017.

- Jo nuoresta iästä lähtien intohimonani on ollut ihmiskehon muokkaaminen. Kun työskentelin järjestyksenvalvojana tajusin, että en elänyt elämääni kuten halusin, hän taustoittaa.

Lofferdo kutsuu muodonmuutostaan nimellä Black Alien Project. Hän jakaa päivityksiä ulkonäöstään sosiaalisessa mediassa. Miehen Instagram-profiilin mukaan muodonmuutos on tällä hetkellä vasta 18-prosenttisesti valmis.

- Jätin kaiken, kun olin 24 ja muutin Australiaan. Siitä, että ajattelen suunnitelmiani seuraaville kuukausille, on tullut alitajuista. Rakastan päästä pelottavan hahmon kenkiin, hän kertoo projektistaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Adelesta leviävä kuvapari jakoi somekansan kahtia - "Hävetkää te kaikki, jotka jaatte näkemyksiänne"

Lue myös: TikTok-käyttäjä huijasi miljoonia hammasmuodonmuutoksellaan - olisitko sinä mennyt halpaan?

Lähde: Unilad, The Sun

Kilpailut

Uusimmat