Kuva: AOP

Barack Obama on maailman ihailluin mies - katso ketä muita listalta löytyy

30.09.2020 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kyselyyn osallistui ihmisiä kaikkiaan 42 maasta.

Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama, 59, on maailman ihailluin mies. Tähän tulokseen tultiin tutkimuksessa, johon osallistui kaikkiaan 45 000 ihmistä 42:sta eri maasta.

Obama voitti sydämet ollessaan Yhdysvaltain johdossa vuosina 2009-2017, eikä hänen suosionsa ole laskenut senkään jälkeen. Hänellä on tänäkin päivänä faneja ympäri maailmaa. 

Tietoturvayhtiö YouGovin teettämä kysely on tehty vuosittain vuodesta 2014 alkaen. Tämä vuosi oli ensimmäinen kerta, kun Microsoftin perustaja Bill Gates ei noussut kärkeen. Obama syrjäytti hänet kärkipaikalta kuuden vuoden jälkeen.

Kovin alas ei Gates kuitenkaan tippunut, vaan hän löytyy listan sijalta kaksi. Kolmannelle sijalle nousi sen sijaan Kiinan presidentti Xi Jinping

Yhdysvaltain tämän hetkinen presidentti Donald Trump löytyy listan sijalta 15. Suurinta maakohtaista suosiota Trump nauttii kyselyn mukaan Yhdysvalloissa, jonka maakohtaisessa listauksessa hän sijoittui sijalle kaksi. Etelä-Afrikassa sekä Vietnamissa Trump sijoittui kolmanneksi. 

Koko top 10 -listan näet alta.

1. Barack Obama

2. Bill Gates

3. Xi Jinping

4. Narendra Modi

5. Jackie Chan

6. Cristiano Ronaldo

7. Jack Ma

8. Dalai Lama

9. Elon Musk

10. Keanu Reeves

Lue myös: Barack Obama ylistää vaimoaan - kaunis kirjoitus koskettaa faneja

Lue myös: Barack Obama paljasti suosikkisarjansa - yhdessä miestä läheltä liippaava masturbointikohtaus

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat