Kuva: Shutterstock

Joululahjaideat hukassa? Katso ihanat lahjavinkit eri budjeteille

29.10.2020 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Joulu on hyvää aikaa hemmotella ystävää tai rakasta.

Joulu tekee tuloaan hurjaa vauhtia ja moni miettiikin jo kuumeisesti lahjaideoita ystäville ja perheenjäsenille. 

Haluatpa sitten pihistää tai käyttää hieman suuremman summan, on vaihtoehtoja tarjolla hurja määrä. Erilaisia hemmottelutuotteita, vaatteita, herkkuja ja koruja on tarjolla monessa eri hintaluokassa.

Kokosimme muutamia lahjaideoita, joista voit hakea inspiraatioita jouluun 2020. Mukana on niin suomalaista osaamista kuin uusimpia trendejä. 

Vinkkejä lahjaostoksille

Pitkävartisen Helsingin villasukkatehtaan villasukat ovat oiva lahja niin ystävälle kuin perheenjäsenellekin. Villasukat on neulottu karstavillalangasta. Villa on eettisesti tuotettua (mulesing-free) ja peräisin Uudesta-Seelannista. 

Hinta: 20-30 €

(kuva: Valmistaja)

Change Lingerien pehmeä aamutakki on hyvä valinta hänelle, joka rakastaa hitaita aamuja. 

Hinta: 52,50 €

(kuva: Valmistaja)

Noukin, 100 prosenttista merinovillaa oleva t-paita on lahjavalinta hänelle, joka rakastaa suomalaista muotia. Poolokauluksella varustettu paita toimii niin jakun kuin neuleenkin alla. 

Hinta: 129 €

(kuva: Valmistaja)

NDK Swiss -kokkiveitsi kannattaa sujauttaa ruonlaittoa rakastavan lahjapussiin. Kunnon välineillä kokkaaminen on paljon nautinnollisempaa. 

Hinta: 19,90 €

(kuva: Valmistaja)

SOMAn shiitake-uute on suunniteltu tukemaan terveyttä. Uutetta voidaan käyttää sellaisenaan laittamalla uute joko kielen alle tai nielaisemalla suoraan. Sen voi myös lisätä erilaisiin lämpimiin tai kylmiin juomiin tai muihin resepteihin.

Hinta: 20 €

(kuva: Valmistaja)

Instax Mini 11 on kompakti kamera, joka sopii täydellisesti nuoren lahjakääröön. Kamera sisältää muun muassa selfietilan. 

Hinta: 79,95 €

(kuva: Valmistaja)

Haaveileeko rakkaasi tai ystäväsi omasta pienestä kasvimaasta? Frantsilan uutuuskirja tarjoaa valtavan määrän ohjeita rohtokasvitarhan perustamiseen ja tietoa mauste- ja rohtokasvien parantavista vaikutuksista.

Hinta: 10.95 €

(kuva: Valmistaja)

Marimekon unikkokuosi on klassikko. Ripauksen tuttua kukkakuviota voi tuoda kotiin tyynynliinan muodossa. 

Hinta: 32 €

(kuva: Valmistaja)

Herkkusuulle oiva lahja on glöginmakuinen maitosuklaa, jolla on Reilun kaupan serfitikaatti. Tony’sin tavoitteena on lopettaa orjuus suklaateollisuudessa, joten tätä herkuttelemalla voi olla osa muutosta.

Hinta: n. 4,29 €

(kuva: Valmistaja)

Korujen ystävälle hyvä lahja on suomessa valmistetut Uhanan Rose Earring -korvakorut. Materiaalina koruissa on100% silkki & epoksi sekä kullattu aito hopea.

Hinta: 79 €

(kuva: Valmistaja)

Lue myös: Millaisen joululahjan suomalainen haluaa? Lue ylivoimaisen suosikkilahjan konkreettinen määritelmä

Lue myös: Ihmiset paljastavat: "Ikimuistoisin lahja, jonka olen koskaan saanut kumppaniltani"

Kilpailut

Uusimmat