Kuva: Shutterstock

Jättimäinen penispatsas katosi ja jäljelle jäi vain tynkä - Saksan poliisi tutkii mysteeriä

01.12.2020 21:45 - Roy Kokkonen

Grünten-vuorella törröttänyt paikallinen ylpeys, lähes kaksimetrinen peniksen muotoinen monumentti on kadonnut. Jäljellä on enää pieni tynkä.

Saksan alpeilla sijaitsevan Grünten-vuoren ylpeys, lähes kaksimetrinen puusta veistetty fallos on kadonnut, kertoo paikallislehti Allgauer Zeitung. Vaikuttaa siltä, että joku on hakannut monumentin poikki, sillä jäljelle on jäänyt vain pieni tynkä ja kasa sahanpurua.

Paikallispoliisi on aloittanut tutkinnan asian selvittämiseksi, mutta vielä on tosin epävarmaa onko asiassa tapahtunut rikosta.

Veistos ilmestyi Münchenin lounaispuolella sijaitsevalle vuorelle useita vuosia sitten, eikä sen alkuperästä ole tietoa. Vuosien varrella monumentista on muodostunut paikallinen nähtävyys, sillä se sijaitsee vaellusreitin varrella. Se on nähtävissä jopa Google Maps -karttapalvelussa, johon se on merkitty "kulttuurimonumenttina".

The Guardian kertoo, että paikallisen legendan mukaan veistos valmistui syntymäpäivälahjana paikalliselle nuorukaiselle, jonka perhe ei kuitenkaan mieltynyt monumenttiin. Sen seurauksena 200-kiloinen veistos kuljetettiin vuorelle ja jätettiin sinne.

Lue myös: Fuckingin kylää ei pian enää ole - itävaltalaiskylä kyllästyi naljailuun ja muuttaa nimensä

Lähteet: The Guardian, BBC, NYPost

Kilpailut

Uusimmat