Kuva: AOP / Timo Korhonen

Finnkino varoittaa asiakkaitaan - älä lankea huijausviestiin

21.09.2021 15:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Finnkinon nimissä yritetään kalastella tietoja ja varausmaksua.

Finnkino ilmoitti elokuussa, että sen nimissä on liikkeellä Facebook-huijaus. Facebookissa toimiva Finnkino-Suomi-niminen sivusto mainosti tuolloin kilpailua, jossa kymmenen henkilön kerrottiin voittavan elokuvalahjakortin.

Nyt elokuvateatteriketju tiedottaa uudesta huijauksesta, joka tapahtuu nimellä Finnkino Suomi. Kyseisessä huijausyrityksessä kerrotaan, että osallistujilla on mahdollisuus voittaa kaksi VIP-lippua tulevaan James Bond -elokuvaan 007 No Time To Die.

"Finnkinon nimissä on perustettu uusi Facebook-sivusto (Finnkino Suomi), jossa mainostetaan kisaa uudesta 007-elokuvasta. Kyseessä on huijaussivusto eikä tällä ole mitään tekemistä Finnkinon tai ko. elokuvan kanssa.

Onnekkaisin "voittajiin" ollaan yhteydessä yksityisviestillä, jossa pyydetään siirtymään linkin kautta maksamaan varausmaksua ja yhteystietoja.  Kyse on luvattomasta tietojen kalastelusta ja huijauksesta."

Finnkinon julkaisema kuva huijausviestistä. (kuva: Finnkino)

Finnkino muistuttaa, että yritys ei koskaan kysy kilpailuissa tai markkinointiviesteissä luottokortti- tai pankkitietoja.

Finnkinon virallisen Facebook-sivuston tunnistaa sinisestä tunnisteesta nimen perässä.

"Huom. Jos havaitset saaneesi huijausviestin, se kannattaa merkitä roskapostiksi omassa sähköpostiohjelmassa. Mikäli olet joutunut huijauksen uhriksi, voit tehdä rikosilmoituksen poliisille", Finnkino ilmoittaa lopuksi.

Lue myös: Finnkino varoittaa nimissään tapahtuvasta huijauksesta - katso, millaisia päivityksiä tulee varoa

Lue myös: HS: Finnkino kieltää omat eväät elokuvateattereissa - "Olemme miettineet uusia tulonlähteitä"

Lähde: Finnkino

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat