Kuva: Sideways / Petri Anttila

Helsinkiläisfestivaali siirtyy pelkän kasvisruoan tarjoamiseen - "Tuntui itsestään selvältä"

08.12.2021 14:45 - Iiro Myllymäki

Sideways-musiikkifestari luopuu lihasta.

Helsingissä järjestettävä musiikkifestivaali Sideways tiedottaa siirtyvänsä kokonaan kasvisruoan tarjoamiseen ensimmäisenä suurena kotimaisena musiikkitapahtumana. Tämä tarkoittaa lihasta luopumista sekä yleisölle että festivaalin esiintyjille ja henkilökunnalle tarjottavassa ruoassa.

- Kasvisruokaan siirtyminen tuntui Sidewaysille itsestään selvältä vaihtoehdolta. Suuri osa festivaalilla myydyistä ruoka-annoksista on jo tähänkin asti ollut kasvis- tai vegaaniruokaa, ja ympäristövastuullisuus on sekä Sidewaysille että tapahtuman kävijöille tärkeä arvo, sanoo Sidewaysia järjestävän Fullsteam Agencyn toimitusjohtaja Tuomo Tähtinen.

Sideways järjestetään seuraavan kerran 16.–18. kesäkuuta vuonna 2022. Festivaali järjestetään Helsingin jäähallissa ja sen ulkoalueella. Sideways järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2015. Sen musiikkitarjonta kattaa monipuolisesti eri genrejä vaihtoehtomusiikista kotimaisen popin kärkinimiin.

Sideways on nyt julkistanut ensimmäisiä artisteja ensi festareilleen. Festivaalilla esiintyvät ulkomaisista artisteista esimerkiksi Mac DeMarco ja The Avalanches, ja kotimaisista nimistä mukana ovat esimerkiksi Vesala, Vesta ja Yeboyah.  

Lue myös: Iskelmä festivaaleja juhlitaan taas Himoksella ja Porissa - ensimmäiset artistikiinnitykset julki

Lue myös: Neljä helppoa tapaa ottaa kasvisruokavalio haltuun mausta tinkimättä - kokeile jo tänään!

Kilpailut

Uusimmat