Kaikki artikkelit

Paju Purovuo jakaa suosikkimuhennoksen ainesosat tuoreella YouTube-videollaan.
Hyvät kansalaiset, minulla on teille resepti! Keskustelimme pitkään sen julkistamisesta puolisoni kanssa, mutta tulimme siihen tulokseen, että tärkeintä on jakaa iloa kaikille. Tämä on aivan loistava lisuke varsinkin tortillojen kanssa, mutta miksi ei muutenkin, esim. salaattiin tai ihan muuten vaan. Se on maailman helpoin tehdä ja tarvitsee vain kolme ainesosaa. Ja ei kun tortillailta käyntiin!
Kasvisruokaan siirtyminen ei tarkoita, että sinun olisi luovuttava kaikista lempiruoistasi tai saisit jatkuvasti liian vähän proteiinia.
Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Väntsin pinaatti-hernepasta syntyy edullisesti ja vaivattomasti.
Maistuva pizza ei kaipaa lihaa täytteeksi.
Hampurilaispihvien tehotuotanto alkaa vielä kuluvan vuoden aikana.
Kasvisruuan hyödyt ovat kaikkien tiedossa, mutta moni kokee kasvisruokavalion hankalaksi ja aikaa vieväksi. Näin saat helposti lisättyä omaan ruokavalioosi kasvipohjaisia raaka-aineita.
Nopea ja maistuva kasvisherkku syntyy viidestä raaka-aineesta.
Jos et ole kokeillut koskaan vegaaniruokavaliota, voit tutustua kasvisruokien lumoavaan maailmaan esimerkiksi pidättäytymällä eläinkunnantuotteista yhden vuorokauden ajan.
Kasvissyöjänä saattaa kohdata paljon ennakkoluuloja, joita ruokavalioon kohdistuu.
Tuoreen tutkimuksen mukaan kolmannes kasvissyöjästä syö humalassa ollessaan lihaa.
Monet vegetaristit ovat kyllästyneet muiden ihmisten oudoksuviin kommentteihin ja erikoiskohteluun. Mikä lihattomassa ruokavaliossa kummastuttaa?