Laman seuraus: Naiset myyvät hiuksiaan

26.02.2012 21:32 - Rea Tallgren

Hiustenpidennykset ovat erityisesti Britanniassa hyvin suosittuja. Rahavaikeuksien kanssa painivat brittinaiset ovatkin keksineet tavan ansaita rahaa hiuksillaan.

Epätoivoisessa taloustilanteessa kamppailevat brittinaiset myyvät hiustenpidennyksien valmistajille omia hiuksiaan. Noin 50 senttimetrin pituisista hiuksista nainen voi ansaita itselleen vaatimattomat 70 euroa. Silti moni myy hiuksiaan maksaakseen laskujaan.

Aidoista hiuksista valmistetut pidennykset kasvattavat alati suosiotaan. Aidoista hiuksista tehdyt pidennykset pysyvät parempilaatuisina kuin keinotekoiset. Niitä voi myös käsitellä samoin kuin omia hiuksiaan. Aiemmin pidennyksiin käytettävät hiukset tuotiin Englantiin lähinnä Intiasta tai Itä-Euroopasta.

Useat julkkikset, kuten Katie Price ja Britney Spears, ovat tunnettuja hiustenpidennyksien mannekiineja.

Katie Price on nähty ilman hiustenpidennyksiään lähinnä vain naisen reality-ohjelmassa ja silloinkin povipommi on jo yleensä matkalla ottamaan uusia pidennyksiä.

Britney Spears suosi pidennyksiä erityisesti sen jälkeen kun hän oli ajanut itsensä kaljuksi, eikä malttanut odottaa hiustensa kasvavan.

Lähde: The Mirror

Kilpailut

Uusimmat