Megaluokan rahapotti jaossa illalla – millaiset mahdollisuudet voittaa?

23.03.2012 13:45 - Eeva Rajala

Eurojackpot-miljoonapelin ensimmäinen potti jaetaan ensi yönä. Potissa on ensimmäisellä kierroksella 10 miljoonaa euroa, mutta millaiset mahdollisuudet on voittaa?

Veikkaus laskee, että päävoiton todennäköisyys on noin 1:60 000 000. Sen voittaminen on siis neljä kertaa vaikeampaa kuin Lotossa.

Peli on Veikkauksen mukaan otettu innostuneesti vastaan. Veikkauksen tuotejohtaja Ari Aarnihuhta kertoo Voicelle, että aamupäivään mennessä Eurojackpotia oli pelattu vajaalla 1,8 miljoonalla eurolla. Se tarkoittaa, että vajaat 300 000 suomalaista on pelannut miljoonapeliä.

- Perinteisesti nämä pottipelit ovat sellaisia, että selvästi vilkkain päivä on viimeinen pelipäivä, ja varmasti tässäkin tapauksessa näin tulee käymään. Yli kahden miljoonan euron mennään varmasti, Aarnihuhta laskee.

Veikkauksessa on myös laskettu, että Eurojackpotin tulo vaikuttaa varmasti vähän myös tavallisen Loton pelaamiseen.

- Suomessa Lotolla on poikkeuksellisen vahva asema ja kansallinen identiteetti. Se on osa suomalaista sielunmaisemaa. Näyttää siltä, että vaikutus Lottoon ei tule olemaan kovin merkittävä, mutta Viking Lottoon voi olla suurempi vaikutus, Aarnihuhta pohtii.

Eurojackpotissa peliaikaa on vielä klo 20.00 saakka. Arvonta suoritetaan keskiyöllä.

Veikkauksen Eurojackpot on mukana Viihdepäivässä, ja testaamalla millainen miljonääri olisit voit voittaa Louis Vuittonin laukun. Kisaan pääset tästä!

Kilpailut

Uusimmat