Nämä asusteet ovat vappuna kuumaa kamaa!

30.04.2012 13:15 - Eeva Rajala

Jo tänään vappuaattona suomalaiset kiinnittävät erityistä huomiota pukeutumiseen. Punanaamio-naamiaiskaupasta tiedetään, mikä on tänä vappuna erityisesti in.

Helsingin Punanaamion myymäläpäällikkö Kreetta Mattila kertoo Voicelle, että tänä vuonna erityisessä huudossa ovat univormut.

- Univormut ovat olleet nyt todella suosittuja. Ne ovat lähteneet ihan uuteen nousuun. Nyt ovat satuhahmot ja sellaiset olleet pitkään pinnalla, mutta nyt selkeästi on huomattu, että tähän vappuun univormut ovat kiinnostaneet ihmisiä, Mattila selventää.

Suosituin univormu on ollut poliisin univormu. Naiset ovat intoutuneet etenkin pilotin puvusta. Myös vankien univormuja on mennyt hyvin kaupaksi. Muista varustuksista etenkin hauskat peruukit tekevät kauppansa.

- Se on ehdottomasti sellainen suosituin. Kirkasväriset peruukit kiinnostavat vappuna eniten, mutta kunhan se on tarpeeksi hassun näköinen, niin se ehkä riittää, myymäläpäällikkö nauraa.

Mattilan mukaan vappu on yksi ainoista karnevaalijuhlista, mihin kaikki suomalaiset voivat panostaa.

- Vappu ei tarvitse miettiä, mitä laittaa päälle. Silloin kaikki käy ja ihmiset tietävät, että katukuvassa näkyy monenlaista, niin kaikki suomalaiset uskaltavat kyllä pukeutua, Mattila jatkaa.

Kilpailut

Uusimmat