Pystyisitkö sinä tähän? Nainen jätti meikit, hiustuotteet ja shoppailun 13 kuukaudeksi

18.01.2013 09:15 - Karoliina Kotala

Yhdysvaltalaisnainen päätti tehdä radikaalin muutoksen elämässään, tullakseen onnellisemmaksi.

38-vuotias Phoebe Baker Hyde halusi tehdä elämässään täyskäännöksen, ja päätti luopua niin sanotuista turhakkeista. Hyden päivittäisiin rutiineihin säännöllisesti kuuluneet meikit, kynsilakat ja hiustenhoitotuotteet saivat jäädä ja niiden sijasta nainen päätti pitää vain kosteusvoiteen ja aurinkorasvan. Pitkät kutrinsa Hyde leikkasi lyhyeksi.

Muutos ei koskenut kuitenkaan vain kosmetiikkaa, vaan lisäksi nainen pakkasi pois korunsa. Lupaus piti sisällään myös kieltäytymisen shoppailusta ja kampaamo- tai kosmetologikäynneistä. Hyde myös luopui 13 kuukaudeksi ihokarvojen ajelemisesta, joka naisen mukaan herätti tämän aviomiehessä monenlaisia ajatuksia.

Sittemmin Hyde on kirjoittanut kokemuksistaan kirjan The Beauty Experiment. Naisen mukaan kokeilun tarkoitus oli tulla onnellisemmaksi luopumalla turhamaisuuksista.

Liekö luonnonkauneus nousemassa suurempaan arvoon, sillä myös lukuisat maailmantähdet, kuten Lady Gaga, Kim Kardashian, Miley Cyrus ja Heidi Klum ovat viime kuukausina julkaisseet itsestään kuvia meikittä.

Pystyisitkö sinä vastaavaan elämänmuutokseen?

Lähde: Splash

Kilpailut

Uusimmat