Näin kämppikset kommunikoivat lapuilla - lue hauskimmat

10.04.2013 20:45 - Rea Tallgren

Daily Mail on koonnut hauskimmat kämmpisten toisilleen jättämät laput galleriaan.

Kämppisasuminen on parhaimmillaan mahtavaa. Daily Mail on koonnut galleriaan parhaat kämppisten toisilleen jättämät laput. Mukaan mahtuukin hauskoja, selkeästi kieli poskella kirjoitettuja lappuja.

"Rakas Evan. Vanhempani tulevat tänään kylään, joten olisitko niin ystävällinen, että käyttäisit housuja koko päivän. Kiitos, Ryan" kuuluu yksi hauskimmista.

Välillä kämppäkaverit ilmoittavat tehneensä jotain luvatonta, ja kokevat asian paljastamisen turvallisemmaksi paperinpalan välityksellä kuin kasvotusten.

"Eric. Harrastin seksiä sängyssäsi. Olen pahoillani. Älä muuten käytä tyynyäsi enää. Terveisin, Matt" tunnustaa eräs unelmakämppis.

Usein isossa porukassa asuminen on kuitenkin vähintäänkin haastavaa ja saa ihmisten hermot kiristymään. Monet eivät kuitenkaan uskalla puhua suutaan puhtaaksi kasvotusten, ja kommunikoivat siksi lappujen välityksellä. Galleriaan mahtuukin myös vihaisia viestejä kämppikseltä toiselle.

"Älä juo tästä. Syljin pulloon, koska joku juo tätä minulta jatkuvasti" on joku kirjoittanut yhteisestä jääkaapista löytyvään pulloon.

"Ei se mitään, minä syljin sinne myös, koska olet ärsyttävä tyyppi" on toinen vastannut.

Katso hauskimmat laput tästä!

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat