Miestoimittajat väittivät naisten liioittelevan synnytyskipuja, joutuivat itse kiputestiin - katso

14.05.2013 16:00 - Mikko Räsänen

Kaksi miestoimittajaa vihjasi, että naiset liioittelevat kertoessaan synnytyskipujen voimakkuudesta. Miehet laitettiin testaamaan synnytyskipujen määrä. Heidän hymynsä hyytyi hetkessä.

Kaksi miestoimittajaa kertoi, että naisten mukaan miehet eivät kestäisi synnytyskipuja, mutta miesten mukaan naiset taas liioittelevat kipujen määrää. Toimittajamiehet laitettiin testaamaan sairaalaolosuhteisiin synnytyskipuja. Heille aiheutettiin sähköllä supistuksia vastaavat tuntemukset. Tuekseen he saivat omat vaimonsa, jotka olivat sänkyjen vierellä aivan kuten aviomiehet ovat vaimojensa vierellä synnytyksessä.

Miehet oppivat nopeasti, että naiset eivät todellakaan liioittele synnytyskivuista puhuessaan. Miehet saivat sähköllä aiheutettuja supistuksia vain tunnin ajan, ja jo se oli liikaa heidän sietokyvylleen.

Katso alta video testin kulusta.

On myös ikuinen väittelyn aihe, kumpi sattuu enemmän: synnytys vai potku kiveksille. Uskokaa tai älkää, myös tuota aihetta on tutkittu. Voice kirjoitti tutkimuksesta ja sen tuloksista kaksi viikkoa sitten. Lue juttu täältä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat