Sankaritarinat, joista kukaan ei ole koskaan kuullut - lue pysäyttävät kertomukset

05.07.2013 14:15 - Rea Tallgren

Suosittu miesbloggari Dan Pearce kysyi tuhansilta lukijoiltaan sankaritarinoista, joita he ovat olleet todistamassa elämänsä aikana. Vastaukset olivat pysäyttäviä.

Single Dad Laughing -blogilla on tuhansia ja tuhansia seuraajia. Blogin pitäjä Dan Pearce pohtii blogissaan asioita maan ja taivaan väliltä. Tällä kertaa mies halusi kuulla ihmisten sankaritariointa - niitä, jotka eivät pääse uutisiin tai lehtien palstoille. Vastaukset olivat pysäyttäviä.

"Kälyni aviomies pelasti poikansa hukkumiselta ja hukkui itse."

"Isovanhempani olivat naimisissa 65 vuotta. Kun isoäitini sairastui syöpään, hoiti isoisä häntä viimeiseen henkäykseen asti huolella ja rakkaudella. Vasta isoäidin kuoleman jälkeen kävi ilmi, että myös isoisällä oli ollut syöpä jo pidempään, mutta hän ei ollut halunnut aloittaa hoitoja, koska ei olisi sitten jaksanut pitää huolta isoäidistä."

"Kälyni juoksi suoraan autotielle tönäistäkseen tuntemattoman kaksivuotiaan pois auton edestä. Hän itse jäi auton alle ja vietti sairaalassa kaksi viikkoa."

"Isäni toimi poliisina ja juoksi suoraan palavaan rakennukseen pelastaakseen äidin ja lapsen. Hän nappasi molemmat kainaloihinsa ja hyppäsi suoraan toisen kerroksen ikkunasta kadulle. Hänen jalkansa katkesi, mutta pelastettuaan kaksi henkeä, hän kantoi kipsiä ylpeänä."

"Biologinen äitini antoi minut adoptoitavaksi aivan upeaan perheeseen. Se tekee hänestä sankarin minun kirjoissani."

"Näin kerran pienen kulkukoiran putoavan kuohuvaan jokeen, eikä se päässyt omin voimin ylös. Ainoa paikalla seisoskelleen ryhmän huono uimari hyppäsi koiran perään ja pelasti sen hukkumiselta. Nykyään kaksikko asuu yhdessä - kaukana vedestä."

"Siskoni viisivuotias poika meni väliin kun kolme viidesluokkalaista kiusasi hänen päiväkotiryhmäläistään."

"Äitini kuoltua isälleni tuli shokkina, kuinka kalliiksi hautajaiset tulisivat. Mieheni kuultua asiasta, hän maksoi kaikki kustannukset heti mukisematta. Isäni kiitollinen ilme oli ainoa palkkio, jonka hän toimestaan sai. En tule koskaan unohtamaan, kuinka hienosti ja pyyteettömästi hän toimi."

"Näin kerran vanhan naisen pysäyttävän liikenteen, jotta hän sai kilpikonnan saatettua tien yli. Kilpikonna puri naista jatkuvasti, mutta silti sitkeä mummo kantoi sen tien yli."

"Lapsena minulle tuntematon tyttö syöksyi väliin kiusaajien hakatessa minua. Hänet piestiin myös, samalla kun minusta pidettiin kiinni. Hän on ollut paras ystäväni siitä lähtien."

"Meillä on kolmoset ja ensimmäisen kahden vuoden aikana heidän syntymänsä jälkeen minä ja vaimoni emme käyneet missään kahdestaan. Olimme jo aivan hermoromahduksen partaalla, kunnes eräänä iltana aivan yllättäen vanhempani ilmestyivät ovellemme, työnsivät käteemme rahaa ja pakottivat meidät pitämään muutamaa päivää "lomaa" aivan kahdestaan. Ne muutamat päivät saattoivat pelastaa avioliittomme."

"Poikamme tippui kanaaliin ja meinasi hukkua. Saimme tietää asiasta kun ovellemme ilmestyi tuntematon, vettä tippuva mies, joka piti kädestä poikaamme. Hän oli hypännyt perään ja pelastanut lapsemme varmalta kuolemalta."

"Poikani sai maksansiirron lapsena. Maksa kuului 11-kuukautisena kuolleelle vauvalle. Poikani on nyt 18, ja voi hyvin. Perhe, joka päätti luovuttaa kuolleen vauvansa elimet, teki mielestäni sankarillisimman teon, jota kukaan voi tehdä."

Millaisia sankaritekoja sinä olet saanut elämässäsi todistaa?

Lähde: Danoah

Kilpailut

Uusimmat