Tyylitietoisen kuntoilijan unelma: designsohva, joka muuntautuu kuntoiluvälineeksi

08.08.2013 22:15 -

Saksalainen muotoilija Tobias Franzel suunnitteli sohvan, jonka avulla pahimmankin sohvaperunan on mahdollista pitää itsensä fyysisesti hyvässä kunnossa.

Sohvan selkänojana toimiva osa taittuu tarpeen vaatiessa hetkessä nyrkkeilysäkiksi, jonka avulla kuntoilijan on mahdollista omistaa samaan aikaan designsohva sekä treeniväline.

- Minulla on toisinaan tarve päästää liika energia pois kehostani. Aloin pohtia, kuinka voisin toteuttaa tämän raahaamatta rumia ja tilaa vieviä kuntoilulaitteita olohuoneeseen. Yhtäkkiä tajusin, että voin hyödyntää kodin sisustusta kuntoiluun ja idea tuli mieleeni, Tobias Franzel kertoo.

Pelkistetyn muotoisen harmaan sohvan selkänojaan on käytetty punaista tehosteväriä, joka luo huonekalusta erikoisen näköisen ilmestyksen kodin sisustukseen. Uniikki huonekalu on mahdollista ostaa noin 3500 euron hintaa.

- Jokainen sohva valmistetaan mittatilaustyönä ja mielestäni ne ovat yksilöllisiä taideteoksia ihmisille, jotka arvostavat vanhan ajan käsityötä ja kodin sisustamista, Franzel painottaa.

Katso mainosvideo sohvasta.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat