Nudistirannalla hallitsematon ongelma: Ihmiset harrastavat seksiä

02.12.2013 19:45 - Heli Thoren

Danen Countyn nudistiranta Wisconsinissa on joutunut rajoittamaan aukioloaikojaan seksuaalisesti aktiivisten kansalaisten takia.  

Danen maakunnan uimarannalla Wisconsinissa koetaan yllättävän riettaita ongelmia. Nudistirantana toimivalla uimarannalla ovat haasteena seksuaalisesti aktiiviset kävijät. Kunnassa rantoja valvova elin päätyi rajoittamaan rannan aukioloaikoja. He päättivät, että vedessä saa pulikoida vaan viikonloppuisin. Silti kiusalliselle ilmiölle ei näy loppua.

- Rannalla tapahtuu enemmän kuin pitäisi, Nathan Kroeplin, luonnonvaroja valvovan elimen johdosta kertoo.

Seksi ei ole rannoilla ainoa ongelma. Auringonpalvojat bilettävät hiekalla ja mukaan kuvioon ovat tulleet myös huumeet. Pahin vuosi oli 2011, kun pidätyksiä seksin harrastamisesta tehtiin 42. Tämän vuoden osalta pidätyksiä on tullut muutaman kuukauden aikana jo 13.

Valvojat uskovat, että päivärajoitukset hillitsevät riettauksia. Viikolla, kun rannalla on hiljaisempaa, myös ihmiset intoutuvat harrastamaan seksiä herkemmin. Viikonloppuisin, kun väkeä on enemmän, ihmiset eivät välttämättä niin hanakasti kehtaa muhinoida. Rannan valvonnasta vastaava Kroeplin kertoo, että monet tapauksista onkin tehty mahdollisimman piilossa katseilta, esimerkiksi pyyhkeiden alla.

- Toiset tapauksista, joita muut rannalla olijat todistivat, olivat aika diskreettejä, Kroeplin vakuuttaa.

Lähde: Winonadailynews.com

Kilpailut

Uusimmat