Liikaa huonekaluja ja hometta astioissa: 7 asiaa, joista tiedät saapuneesi poikamiesboksiin

20.02.2014 22:45 - Senni Loikala

Monien poikamiesten asunnoissa vallitsee usein hienoinen epäjärjestys. Voice kokosi asioita, joista voit päätellä saapuneesi todelliseen poikamiesboksiin.

Monet naiset käyvät jossakin vaiheessa elämäänsä poikamiesbokseissa, olipa kyse sinkkuelämää viettävistä tuttavista, kumppaniehdokkaista tai oman lapsen ensiasunnosta. Voice kokosi merkkejä, joista tunnistat todellisen poikamiesboksin: 

1) Tyhjiä elintarvikepakkauksia on joka puolella: tiskialtaan reunoilla, keittiön pöydällä ja jopa olohuoneessa. Maitopurkit, lauantaimakkarapötkön punainen muovi ja leikkelepakkaukset täyttävät asunnon pinta-alaa. 

2) Asunnossa on liikaa tai liian vähän huonekaluja. Todellisessa poikamiesboksissa saattaa olla jopa kolme sohvaa, joista kaksi on otettu vastaan vain siksi, että ne on saatu ilmaiseksi kavereilta. Jotkut poikamiesboksit ovat puolestaan varsin askeettisia eikä niistä siten löydy kaikkia perushuonekaluja.

3) Monista poikamiesbokseista löytyy oma hyllynsä tavaroille, jotka ovat jääneet vierailta lukuisista illanistujaisista. Jos tapailet poikamiestä, tältä hyllyltä saatat harmiksesi löytää myös naisten toppeja ja alusvaatteita.

4) Useissa poikamiesbokseissa on lapsille tarkoitettuja tavaroita. Olohuoneen ainoa valonlähde saattaa olla huonosti valaiseva kupulamppu, jossa on Nalle Puhin kuva. Todennäköisesti lampun läpi kuultaa myös kuolleita kärpäsiä. Monista poikamiesbokseista löytyy toki myös pehmoleluja.

5) Vuokranantaja tuskin haluasi vierailla poikamiesboksissa, sillä asunnossa on useita bileistä jääneitä jälkiä. Saunassa saattaa olla itseruskettavasta rasvasta jäänet kädenjäljet, jotka joku on tuiskeessa painanut puuhun. Lisäksi esimerkiksi keittiössä saattaa olla kaappien ovia rempallaan. 

6) Poikamiesboksissa on valtavasti likaisia astioita. Niihin on monesti kuivunut ruokaa ja kastikkeita niin, että posliinien puhtaaksi saaminen vaatisi jopa liotuksen jälkeen hyvää hauista. Joissain astioissa saattaa näkyä jopa homepilkkuja. Monesti astioita on aivan liikaa, sillä niitä on saatu lahjaksi useilta eri sukulaisilta.

7) Kylpyhuoneessa lattiakaivo on usein tukossa ja kasa pesemättömiä pyykkejä haisee nurkassa. Vielä ikävämpi yllätys löytyy usein kuitenkin vessanpöntöstä, joka tuskin ainakaan loistaa puhtauttaan. 

Uutisoimme aiemmin asioista, joita parisuhteessa elävät kadehtivat sinkkujen elämässä. Pääset lukemaan lisää aiheesta täältä.

Kilpailut

Uusimmat