Talk show -isäntä höynäytti jalkapallofaneja - paljasti heidän todellisen futistietämyksensä

03.07.2014 09:26 - Katariina Näreaho

Amerikkalaiset jalkapallofanit pääsivät haastatteluun, jossa mitattiin salaa heidän tietämystään MM-kisoista.

Talk show -isäntä Jimmy Kimmel osaa höynäyttämisen jalon taidon. Kimmelin ohjelman yksi suosituimmista osioista on Lie Witness News, jossa tuotantoryhmä haastattelee amerikkalaisia faneja esittäen heille täysin perättömiä väitteitä ja kysymyksiä. Koska kyse on televisio-ohjelmasta, eivät fanit tahdo myöntää omaa tietämättömyyttään, vaan lähtevät toimittajan juttuun mukaan ja valehtelevat kirkkain silmin.

Aiemmin Kimmel on haastatellut muun muassa hipstereitä ja Justin Bieberin ihailijoita, mutta tällä kertaa mies oli jalkapallon MM-kisatunnelmissa. Haastatteluun otettiin amerikkalaisia, jotka väittivät olevansa suuria futisfaneja.

Toimittaja tiedusteli heiltä, mitä mieltä he olivat Landon Donovanin suoriutumisesta peleissä. Todellisuudessa tämä Yhdysvaltojen kirkkain jalkapallotähti ei ole tällä kertaa mukana MM-kisoissa ollenkaan, sillä häntä ei valittu mukaan maajoukkueeseen.

Tosifanien tietämättömyys paljastuukin heti haastattelun alkumetreillä. Katso alta, millaisia vastauksia amerikkalaiset antoivat.

Kilpailut

Uusimmat