Suomen paras verkkokauppa on löytynyt - voitto armeijatavaraan erikoistuneelle yritykselle

01.09.2014 07:50 - Reija Saarinen

Armeijatavaraan erikoistunut Varusteleka on voittanut Suomen paras Verkkokauppa -kisan.

Armeijatavaraan erikoistunut Varusteleka on voittanut Suomen paras Verkkokauppa -kisan. Itellan ja SBS Discovery Radio Oy:n yhdessä järjestämä kisa oli käynnissä kesän ajan. Kisaan otti osaa 250 erikokoista ja eri toimialaa edustavaa verkkokauppaa. Kuluttajat saivat äänestää suosikkejaan viidessä kategoriassa: paras ulkoasu, paras valikoima, paras käytettävyys, paras asiakaspalvelu ja parhaat toimitustavat. Varusteleka keräsi eniten ääniä kaikissa kategorioissa.

Varustelekan omistaja Valtteri Lindholm on voitosta iloinen, mutta kiistää olevansa yllättynyt.

-Olemme 11 vuoden ajan kehittäneet toimintaamme ja pyrkineet tekemään verkkokauppaa niin hyvin kuin mahdollista. Panostamme siihen, että joka ikinen asia tehdään meillä hyvin ja kaikki osa-alueet toimivat: tuotteistamme on kattavat informaatiot, asiakas tietää mitä saa, asiakas voi seurata lähetyksensä kulkua koko ajan ja palautukset sujuvat helposti. Meillä on yli viisikymmentä osaavaa ihmistä töissä ja meille kivijalka on verkkokaupan jatke eikä toisinpäin, hän tiivistää voittoon johtaneita tekijöitä.

Varustelekalle tiukan vastuksen tarjosi viimevuotisen kisan voittanut Dermoshop, joka tuli toiseksi kaikissa kategorioissa. Muita kilpailussa erinomaisesti pärjänneitä yrityksiä olivat Holiday Club, Verkkokauppa.com, EMP ja NetAnttila.

Tuloksia pääset tarkastelemaan tarkemmin täällä.

Voice kertoi taannoin Varustelekan syntytarinan. Lue uutinen täältä.

Lähde: Itella

Kilpailut

Uusimmat