Tatuointeja vastustava sivusto herättää ihmetystä Facebookissa: "Tatuoidut kuuluvat vankilaan"

10.09.2014 10:56 - Rea Tallgren

Facebookiin mahtuu monenmoisia erilaisia ryhmiä. Yksi kenties erikoisimmista on tatuointeja hyvin kiivaasti arvosteleva ja vastustava ryhmä.

Vaikka Tattoo-free (and happy) -ryhmä on Facebookissa nimetty melkoisen neutraalisti, ovat sen ylläpitäjän kirjoitukset  ja ryhmän kuvaus kaikkea muuta.

"Kaikki tatuoidut kuuluisivat vankilaan, tatuoijat levittävät sairauksia ja kaikki tatuoinnit ovat kauheita" kerrotaan ryhmän kuvauksessa.

Ylläpitäjä on muun muassa jakanut kuvan vankisellistä ja kuvatekstissä kertoo, että kaikki tatuoidut kuuluisivat vankilaan.

Sivuston ylläpitäjä sanoo, että hän ei koe toimintaansa kiusaamiseksi.

"Se, että minä puhun siitä, kuinka vastenmielisenä pidän ällöttäviä tatuointejanne ei ole rasismia tai kiusaamista. Te itse valitsette hankkia tatuointeja ja minä vain tuon ilmi kuinka väärin ja idioottimaista se on.

Tämä on täysin eri asia kuin vastustaa ihmisiä, jotka ovat syntyneet tietynlaisiksi. Te ette syntyneet tatuoiduiksi, vaan te synnyitte normaaleiksi, puhtaiksi ihmisiksi ja minulla on täysi oikeus kertoa teille, että te olette tehneet vääriä valintoja elämässänne! Joten kasvakaa aikuisiksi, senkin friikit!" kertoo sivuston tuore päivitys.

Sivustolla on tykkäyksiä lähemmäs 14 000, mutta melkoisen paljon mukaan mahtuu myös sivun ideaa vastustavia - ja lähes jokaisen päivityksen alla käydäänkin melkoista vääntöä siitä, onko tatuoinneissa mitään vikaa vai ei.

Sivua pääset halutessasi katsomaan tästä.

Lähde: Facebook

Kilpailut

Uusimmat