Muodokas twerkkaaja antaa huikean taidonnäytteensä pinkeissä pikkareissa

15.10.2014 15:13 - Senni Loikala

Kuumaan twerkkaustyyliin voivat kuulua myös pinkit sydänpikkarit ja polvisukat, minkä todistaa tuoreimman tanssinäytteen antanut nainen.  

Provosoiva twerkkaus-tanssi tuskin jättää ketään kylmäksi. Jotkut saattavat ajatella, että uskomattomilla pepunkeikutuksillaan nettihittejä takovat tanssijat tahtovat vain saada huomiota. Kun hämmästyttävimpiä suorituksia katsoo, ei jää epäselväksi, että moisia liikkeitä kuka tahansa rautakanki pystyisi tekemään. Hienoimmat twerkkaukset vaativat hurjaa kuntoa ja oikean fiiliksen tekemiseen.

Myös Voice on uutisoinut käsittämättömimmistä twerkkaussuorituksista. Kerroimme hiljattain 22-vuotiaasta floridalaistytöstä, joka rikastui twerkkaustaidoillaan. Tällä viikolla netissä levisi kulovalkean tavoin taidonnäyte rinnoillaan twerkkaavasta mallista.

Tuoreimman twerkkausnäytteensä antaa pinkkeihin pikkuhousuihin, polvisukkiin ja lenkkareihin sonnustautunut kauniin muodokas neitokainen, joka tanssii mitä erilaisemmissa asennoissa. Lajille ominaista kuumuutta ei tanssitähtösen taidonnäytteestä puutu, mutta tässä sitä on jo tavallista enemmän.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat