Menetät silmäsi, jos kutsut Bloody Marya peilin edessä - 3 karmivaa urbaanilegendaa

22.10.2014 14:59 - Senni Loikala

Naiset ovat monien pelottavien urbaanilegendojen päähahmoina. Tunnetko sinä veret seisauttavat tarinat Bloody Marysta, Kuchisake-onnasta ja Srceaming Jennystä?

Bloody Mary

Kansantarinan mukaan Bloody Mary on nainen, joka kuoli satoja vuosia sitten. Hänen kuolemastaan on useita eri versioita. Yhden tarinan mukaan hän oli Englannin kuningatar, kun taas toinen legenda kertoo raa'an murhaajan tai entisen rakastajan listinneen hänet. Yhteistä kertomuksille on, että Mary kuoli peilin edessä.

Uskomuksen mukaan Bloody Mary ilmestyy vielä tänä päivänä, jos hänen nimensä lausutaan kolmesti kynttilöiden valossa peilin edessä keskiyöllä. Tällöin Maryn kerrotaan vievän kutsujan silmät.

Kuchisake-onna

Japanissa alkoi levitä1970-luvun lopulla urbaanilegenda naisesta, jonka suu on viilletty korvasta korvaan. Tarinan mukaan Kuchisake-onna käyttää hengityssuojainta, jolloin viilto peittyy.

Nainen jahtaa lapsia ja erityisesti heitä, ketkä ovat yksin. Tällöin Kuchisake-onna vetää suojaimen kasvoiltaan ja kysyy lapselta, pitääkö tämä häntä kauniina. Jos tenava sanoo pitävänsä, nainen lyö häntä saksilla. Jos lapsi kieltää pitävänsä Kuchisake-onnaa kauniina, leikkaa nainen muksun kasvot samanlaisiksi kuin hänen omansa.

Koululaiset ovat pelänneet Kuchisake-onnaa niin paljon Japanissa, että heidän tiedetään välttäneen yksin kulkemista koulumatkojensa aikana.

Screaming Jenny

"Rääkyvä Jenny" on legenda Länsi-Virginiassa asuneesta rutiköyhästä naisesta. Hän asui alkeellisessa hökkelissä junaraiteiden lähellä. Kun Jenny yhtenä iltana lämmitteli tulen lähellä ja söi ahneesti huonoa ruokaansa, syttyi hänen paitansa tuleen.

Jenny juoksi palavassa paidassaan ulos ja ei paniikissa huomannut lähestyvää junaa. Hän jäi sen alle ja kuoli. Nainen haudattiin kaikessa hiljaisuudessa, mutta hänen kerrotaan ilmestyvän aina kuolinpäivänään junanraiteille rääkyvän tulipallon muodossa.

Loput hyytävät urbaanilegendat kummitusnaisista pääset lukemaan täältä.

Lue myös: Karmivimmat urbaanilegendat koottiin yhteen - saavat ihon kananlihalle

Lähde: mental_floss

Kilpailut

Uusimmat