Perheen kiistanalainen pihakoriste pännii taatusti naapureita - tekisitkö sinä valituksen?

23.10.2014 18:12 - Senni Loikala

Netissä leviää kuvia erään perheen piha-aitaan iskemästä suuresta pihakoristeesta, joka ei voi jäädä keneltäkään huomaamatta.

Monet ovat kuulleet ikävistä tilanteista, kun naapureilta tulee nokan koputusta mitättömistä asioista. Jotkut valittavat liian lujaa suljetusta kotiovesta, vaikka kello ei olisi vielä edes iltakahdeksaa. Joskus valitukset voivat toki olla aiheellisia, kuten jos naapuri kuuntelee tavan mukaa musiikkia nupit kaakossa.

Kaikki tietävät, että rivi-, pari- ja omakotitalojen pihojen sisustusratkaisut ovat kunkin asukkaan oman päätösvallan alla. Tällöin erikoisimmat ratkaisut voivat kuitenkin pistää lähellä asuvien ja ohikulkijoiden silmään ja saada toiset jopa suunniltaan. Näin voisi kuvitella käyneen yllättävästä pihakoristeestaan nettiin kuvia postanneen perheen kohdalla.

Kyseinen perhe asuu liikennöidyn kadun varrella ja heidän piha-aitaansa on kiinnitetty melkoinen vartija: nimittäin suurikokoinen luuranko. Ihmisen maallista jäämistöä esittävä muovikapistus saa perheeltä päälleen aina vuodenaikaan tai juhlapäiviin sopivan vaatetuksen. Ollaanpa erikoislaatuinen pihakoriste nähty myös batiikkivärjätyssä hippipaidassa ja peace-kaulakorussa.

Mitä sinä ajattelisit, jos naapurisi pitäisi luurankoa pihallaan? Pääset katsomaan kuvat täältä.

Kilpailut

Uusimmat