Skorpioni strippaa, härkä iskee tuntemattomia - katso mitä pikkujouluhoroskooppisi lupaa sinulle

07.11.2014 12:39 - Rea Tallgren

Mitä horoskooppimerkillesi on povattu pikkujoulujen ajaksi? Lue se alla olevasta, täydellisen täsmällisestä horoskoopista.

Horoskoopit luo usein astrologiaan ja tähtimerkkeihin perehtynyt henkilö, joka tulkitsee tähtien ja kuiden asentoja ja ennustaa, mitä ne kullekin tähtimerkille lupaavat.

Toisin on Voicen horoskoopin laita. Se luodaan kyllä vankalla ammattitaidolla - mutta tähtien sijaan siinä kuunnellaan kokemuksen syvää rintaääntä. Lue siis alta, mitä sinun horoskooppimerkillesi on luvassa tänä pikkujoulukautena.

VESIMIES 20.1. -18.2.

Vesimiehen pikkujoulukausi on kostea. Muistoja pikkujouluista jää ehkä muutamia - mutta suurin osa niistäkin kerrotaan vesimiehelle jälkikäteen. Vesimies herää useimmiten pikkujoulujen jälkeen joko jonkun kollegansa lakanoista - tai oman työpisteensä pöydän alta. Vesimies on arvostettu pikkujoulukaveri: hänellä riittää ideoita ja puhtia - kunnes se loppuu kuin seinään.

KALAT 19.2. - 20.3. 

Kalat ovat pikkujouluissa kuin kalat vedessä (heh). He minglailevat ja käyttävät illan seurusteluun. Monesti kalat unohtavat tyystin juoda ja syödä, koska ovat niin kiireisiä keskustellessaan henkeviä niin pomoportaan kuin omien työkavereidenkin kanssa. Kalan olkaan nojailee illan aikana useampikin ihminen ja hän myös saa pyyhkiä monen kyyneleitä kuunnellessaan salaisia tarinoita heidän elämänsä traagisimmista tapahtumista. Kalan voi nähdä yön pikkutunneilla pikaruokaravintolassa: eihän hän ole koko illan aikana muistanut syödä alkuunkaan.

OINAS 21.3. - 19.4.

Oinas on ainainen riidanhaastaja. Hän hakee riitakumppania myös pikkujouluissa, tosin usein huonolla menestyksellä. Oinaksen tempun tuntevat eivät jaksa provosoitua, ja sekös oinasta ärsyttää vielä entistäkin enemmän. Oinaksella olisi pikkujouluissa monia ottajia, mutta oinas ei huomaa heitä alkuunkaan: niin keskittynyt hän on draaman järjestämiseen. Oinakselle tulee usein kiukkukännien jälkeen huono olo, ja muiden helpotukseksi hänelle saakin yleensä tilata taksin jo illan ollessa vasta nuori.

HÄRKÄ 20.4. - 20.5.

Härkä ei viihdy pitkään omassa pikkujouluporukassaan. Hän bongaa varsinkin yökerhosta usein parempaa seuraa, jonka kanssa viihtyy pikkutunneille ja kenties aamuunkin asti. Härän kumppanit ovat poikkeuksetta paremman näköisiä ja varakkaampia kuin omat työkaverit. Härkä on myös valmis kokeilemaan kaikkea uutta - ja tiedetään hänen poistuneen pikkujouluista myös pariskunnan kolmantena pyöränä.

KAKSONEN 21.5. - 21.6.

Kaksonen vahtii linjojaan pikkujouluissakin. Tämän vuoksi kaksonen vain näykkii annostaan ja vaikuttaakin pitopalvelun mielestä ylimieliseltä ja koppavalta. Kaksosen kohtaloksi koituu usein unelma-asu, joka on hankittu kokoa liian pienenä ja johon kaksonen on päättänyt mahtua pikkujouluihin mennessä. Asun takia kaksonen voi syödä entistä vähemmän. Tämä aiheuttaa kuitenkin ongelmia, sillä tyhjään vatsaan juominen ei ikinä ole hyvä idea. Niinpä kaksonen saadaankin usein saattaa samaan taksiin oinaan kanssa, kun nämä kaksi sankaria lähtevät kotiin nukkumaan toisten vielä jatkaessa juhlia.

RAPU 22.6. -22.7.

Rapu ei viihdy isoissa juhlissa, eikä hän mielellään tulisi pikkujouluihinkaan. Koska sosiaaliset tilanteet on kuitenkin silloin tällöin pakko sietää, ottaa rapu rohkaisuryyppyjä jo kotona jaksaakseen koko illan sosiaalisena ja iloisena. Rapu odottaa koko illan pääsevänsä takaisin kotiin ja saavansa vaihtaa päälleen ison yöpaitansa ja vetää jalkaansa villasukat ja katsoa Netflixistä suosikkisarjaansa. Ravun motto onkin "Onneksi pikkujoulut ovat vain kerran vuodessa!"

LEIJONA 23.7. - 22.8.

Leijona on juhlien näyttävin henkilö, ja hänellä olisi monia ottajia. Valitettavasti leijona on kiinnostuneempi omasta peilikuvastaan kuin muiden huomiosta. Leijona viettääkin suurimman osan ajastaan vessassa peilaamassa ja parantelemassa ulkonäköään. Leijonan pikkujoulukauden tärkein tehtävä on olla aina tyrmäävän näköinen ja hänellä meneekin rahaa pikkujouluvaatteisiin ja asusteisiin yhtä paljon kuin monella joululahjoihin yhteensä.

NEITSYT 23.8. - 22.9.

Neitsyt puhuu juhlissa lakkaamatta omista lapsistaan, perheestään tai lemmikeistään. Hän ei ole toivottua pöytäseuraa, sillä hänen on lähes mahdotonta keskittyä nykyhetkeen. Neitsyt näyttelee innoissaan puhelimestaan kuvia perheestään tai kissastaan, eikä hän kuuntele, jos työkaveri sanoo nähneensä kuvat jo monta kertaa. Vaikka neitsyt periaatteessa nauttiikin juhlista, ei hän malta odottaa pääsevänsä kotiin kissansa/lapsensa/puolisonsa/gerbiilinsä luokse.

VAAKA 23.9. - 22.10.

Vaaka puntaroi pikkujouluasuaan niin pitkään, että ahdistuu. Lopulta hän laittaa päälleen aivan toisen asun kuin mitä oli alunperin ajatellut. Vaaka myöhästyy pikkujouluista ja monista muistakin juhlista, koska ei osaa päättää, mitä päälleen pukisi. Vaa'alla ei sinänsä ole huono itsetunto: hän ei vaan ole kykenevä tekemään päätöksiä. Vaa'an tiedetään saapuneen pikkujouluihin mukanaan useampi vaatekerta, jotka hän tilanteen vaatiessa käy vaihtamassa firman vessassa.

SKORPIONI 23.10. - 22.11.

Skorpioni on tähtimerkeistä seksuaalisin ja sen huomaa myös pikkujouluissa. Skorpioni on usein nähty strippaamassa firman toimitusjohtajan pöydällä. Hänen vaatetuksensa myös katoaa pikkuhiljaa illan mittaan - ja pahimpia ovat pikkujoulut, joissa on mahdollisuus olla paljussa tai poreammeessa. Sieltä kiimaista skorpionia ei saa pois kulumallakaan. Skorpioni flirttailee silmittömästi kaikkien työkavereidensa kanssa, mutta ei kuitenkaan mene flirttiä pidemmälle - tai ainakaan muista sitä seuraavana aamuna.

JOUSIMIES 23.11. - 21.12.

Jousimies on kovin kilpailuhenkinen ja hänet voikin nähdä firman pikkujouluissa niin limbo- kuin tietokilpailuissakin. Jousimies ei pidä häviämisestä, ja hän vaihtaakin aivan surutta pöytää, jos hänet laitetaan seuraan, jossa voittaminen ei tunnu todennäköiseltä. Jousimiehen tiedetään vaatineen usein revanssia tai kilpailujen tuloksien tarkistamista - ja usein juuri jousimiehen takia pikkujouluista onkin karsittu kaikki leikkimielisetkin kilpailut. Voittaessaan jousimies on maailman huipulla ja illan mukavin (joskin leuhkin) ihminen - hävitessään hän on ihmishirviö, joka juo yksin suruunsa ja murjottaa pöydässään säälien itseään ja kurjaa elämäänsä.

KAURIS 22.12. - 19.1.

Kauris menettää usein puhekykynsä illan mittaan. Hänellä on paljon asiaa, mutta vähän sanoja. Tämä on sinänsä sääli, sillä työkaverit pitävät kaurista poikkeuksetta hyvänä tyyppinä. Kauris on usein pikkujoulujen alussa sosiaalinen ja nauravainen, eikä hymy hyydy hänen huuliltaan illan mittaankaan. Minkäänlaisesta keskustelusta kauriin kanssa on kuitenkaan enää iltakymmenen jälkeen täysin turha haaveilla. Kauriin työkaverit ovat oppineet kerrasta, että kauriin osoite tulee selvittää ennen pikkujoulujen alkua. Hän kun ei sitä enää taksikuskille osaa loppuillasta itse kertoa.

Kilpailut

Uusimmat