Teinityttö kärsi täydellisestä muistinmenetyksestä – pikkuveljen hellä halaus muutti kaiken

06.03.2015 13:15 - Eeva Rajala

16-vuotias Chloe Inman menetti muistinsa täysin kaksi vuotta sitten. Hän ei tunnistanut perheenjäseniään, ystäviään eikä muistanut menneitä tapahtumia.

Chloe Inmanin mukaan hän menetti muistinsa sen jälkeen, kun hänen selkärangastaan poistettiin nestettä selkäydinpunktion aikana. Tyttö kärsii kohonneesta kallonsisäisestä paineesta. Muistinsa menettänyt ja syvästi järkyttynyt teinityttö ei tunnistanut edes itseään.

- Olin unohtanut koko elämäni, mikä oli aivan hirveää. Menetin kirjaimellisesti kaiken. Yritimme kaikkea. Katsoin vanhoja perhealbumeita, mutten muistanut mitään. En voinut palata kouluun, ja menetin perheeni ja ystäväni, enkä tiennyt kuka olin, Chloe Inman kertoo Daily Mail -lehdelle.

Yhtenä päivänä tytön 6-vuotias pikkuveli Caleb tuli Chloe huoneeseen ja antoi siskolleen hellä halauksen. Tyttö kertoo, että tuon maagisen halauksen jälkeen hänen muistonsa alkoivat tulvia takaisin.

- Sen halauksen jälkeen kaikki muistot perheestäni tulivat takaisin - joka ikinen muisto, Chloe jatkaa.

Chloe kertoo, että hänellä on pikkuveljensä kanssa syvä yhteys, joten tämä todennäköisesti vaikutti muistin palautumiseen.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat