Pikkutytön seksikäs harrastus kerää vastustajia - kenen puolella sinä olet?

19.03.2015 18:15 - Senni Loikala

Kanadalaisen perheen harrastus on synnyttänyt monissa ennakkoluuloja, sillä myös pesueen pikkuisin on innoissaan kuumaksi mielletystä lajista.

Kanadalainen tyttö Leanna Parent, 3, on katsellut koko pienen ikänsä, kun hänen Lissa-äitinsä, 24, ja Julie-isoäitinsä harrastavat yhdessä tankotanssia. Kun tyttö oppi kävelemään, kiinnostivat tangon ympärillä tehtävät liikkeet myös häntä.

Tyttö alkoi matkia naisten tanssia ja on jo kehittynyt eteväksi tankotanssijaksi. Kolmen sukupolven leidit treenaavat lajia yhdessä.

- Me usein harjoittelemme perheenä, kolme sukupolvea yhdessä. Leanna imitoi meitä, se on hänelle leikkiä ja hän on oikea pieni apina, Lissa kertoo.

Ennakkoluuloja

Tankotanssi yhdistetään yhä vahvasti strippaamiseen, minkä vuoksi perheen harrastus on aiheuttanut monissa ennakkoluuloja. Esimerkiksi Netmums-sivuston päätoimittaja Rachel Burrows ei pidä tankotanssia sopivana harrastuksena pienelle lapselle.

- Pienet lapset eivät ymmärrä liikkeiden seksuaalista latautuneisuutta ja niiden matkiminen voi saada heidät hyvin alttiiksi hyväksikäytölle. Esiteini-iässä olevat tytöt kohtaavat jo ennennäkemättömiä paineita todella nuoressa iässä. Heidän täytyy saada vielä olla lapsia, ei pakotettu olemaan ylitsepursuavan kehotietoisia, hän perustelee.

Tankotanssissa "todellista kauneutta"

Omia tanssistudioitaan pyörittävät Lissa ja Julie on kuitenkin toista mieltä. He pitävät tankotanssia liikuntamuotona, joka sopii myös perheen pienimmille.

- Liian monet lapset harrastavat paikoillaan aktiviteetteja, kuten videopelien pelaamista, mikä voi aiheuttaa monenlaisia terveysongelmia, kuten ylipainoa, yliaktiivisuutta, käytösvaikeuksia ja muuta. Meidän kolmen sukupolven yhteisessä aktiviteetissa on todellista kauneutta, perheestä vakuutetaan.

Pääset katsomaan kuvia Leannasta, Lissasta ja Juliesta harrastamassa tankotanssia täältä.

Seuraava artikkeli: 11-vuotias sensaatio villitsee tanssiliikkeillään - katso hurja koreografia

Lähde: news.com.au

Kilpailut

Uusimmat