Mies käänsi suuret syntymämerkkinsä edukseen - kuvista tuli nettihitti

07.04.2015 18:45 - Senni Loikala

Moni voisi erehtyä peittämään suuret ja punertavat syntymämerkit vaatteilla. Sen vuoksi monia ihastuttaa erään miehen keksintö, sillä hän vahvistaa syntymämerkkiensä rajat tummalla kynällä. Lopputulos näyttää erittäin mielikuvitukselliselta.

Reddit-sivuston Mneneon-nimimerkillä esiintyvä käyttäjä on loistava esimerkki siitä, kuinka epätäydellisyys tekee meistä ainutlaatuisia ja kauniita. 25-vuotiaalla miehen käsissä on nimittäin suurikokoisia syntymämerkkejä, jotka näyttävät punertavilta läiskiltä iholla.

Fiktiivinen maailmankartta

Sen sijaan, että mies peittäisi syntymämerkit käyttämällä pitkähihaisia paitoja, hän vahvistaa niiden rajat mustalla kuulakärkikynällä. Lopputulos näyttää fiktiiviseltä maailmankartalta uusine järvineen ja maanosineen. "Olen syntynyt niin, että käsissäni on kartta paikoista, joita ei muualla ole olemassa", hän kirjoittaa.

Mies harkitsee myöhemmin tatuoivansa pysyvästi syntymämerkkinsä rajat. Tällä hetkellä rajojen piirtämiseen menee aikaa noin puolitoista tuntia.

Kuvat miehen kynällä vahvistetuista syntymämerkeistä ovat lähteneet leviämään netissä hurjaa vauhtia. Pääset katsomaan ne täältä.

Uutisoimme hiljattain kanadalaisesta naisesta, jolla on valtava syntymämerkki kasvoissaan. Pääset lukemaan jutun täältä.

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat