#birthmarkpride kerää kuvia kauniista syntymämerkeistä – katso

03.05.2015 12:15 - Linda Arponen

Huffington Post pyysi lukijoiltaan kuvia syntymämerkeistään, jotta heidän ei tarvitsisi enää häpeillä niitä.

Kerroimme maaliskuussa kanadalaisesta Cassandra Naudista (pääkuvassa), jonka oikean silmän alapuolella sijaitsee suuri ja tumma syntymämerkki. Vielä lapsena hän halusi poistattaa tuon syntymämerkin, mutta kuultuaan plastiikkakirurgilta, että poisto voisi jättää hänen kasvoihinsa huomattavat arvet, päätti tyttö hyväksyä poikkeuksellisen syntymämerkkinsä.

Nykyään Naud toimii ammattitanssijana ja vaikka hän on saanut myös negatiivista palautetta syntymämerkistään, pitää hän itse sitä ainutlaatuisena ja tärkeänä osana itseään. Nainen toivoo, että myös muut ihmiset uskaltaisivat olla juuri sellaisia kuin ovat.

Huffington Post ottikin kauniin Naudin esimerkiksi #birthmarkpride-tempaukseensa, jonka avulla lehti pyysi lukijoitaan lähettämään Instagramiin ja Twitteriin kuvia omista syntymämerkeistään. Lehti haluaa, että tällä tavalla muutkin ihmiset lakkaisivat häpeämästä syntymämerkkejään, jotka voivat todellisuudessa olla kauniita ja ainutlaatuisia, aivan kuten Naudilla.

#birthmarkpride on osoittautunut varsin menestyneeksi ideaksi ja alla onkin muutama kuva, joita osallistujat ovat Instagramissaan jakaneet.

View this post on Instagram

#birthmarkpride @huffingtonpost

A post shared by Jacqueline Exline (@jacqueline_exline) on

View this post on Instagram

#birthmarkpride

A post shared by Jenna Cyde (@theoneandonlyjennacyde) on

 

Katso enemmän kuvia Huffington Postin sivuilta täältä.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat