Kuin toinen ihminen: Uskomattomat Photoshop-videot näyttävät, mihin kuvankäsittely kykenee

03.05.2015 17:15 - Linda Arponen

Tuore YouTube-video on tiivistänyt kuuden tunnin kuvamuokkauksen 90 sekuntiin. Lopputulos on hämmentävää katsottavaa.

Kiinnostaisiko sinua nähdä, kuinka maailman suurimmat muoti- ja kauneuslehdet käsittelevät valokuviaan? Nyt se on mahdollista, sillä tuoreet Youtube-videot ovat tiivistäneet pariin minuuttiin tuntien kuvankäsittelytyön.

Valokuvaaja Elizabeth Moss on Rare Digital Artin perustaja ja pääkuvankäsittelijä. Yritys on yksi New Yorkin arvostetuimmista kuvankäsittelyä tekevistä firmoista, joka on työskennellyt monien maailman vaikutusvaltaisimpien muotilehtien ja -brändien, kuten Voguen, Ellen, GQ:n ja Vanity Fairin kanssa.

Nyt Moss on valmistanut kolme kuvankäsittelyvideota, jotka voi katsoa yrityksen YouTube-sivuilta. Videoilla nähdään, kuinka paljon Rare Digital Art on kyseisiä kuvia käsitellyt.

Hurjin näistä videoista on luultavasti seuraava, jossa kuuden tunnin käsittely on tiivistetty 90 sekuntiin:

Toisella videolla on tiivistetty neljän tunnin käsittely myös 90 sekuntiin. Vaikka työ ei ole yhtä suuri kuin ensimmäisessä videossa, ovat erot ennen ja jälkeen kuvien kanssa selvästi huomattavissa:

Kolmannessa videossa on taas tiivistetty 90 minuutin käsittely 90 sekuntiin:

Videoilla näkee selvästi sen, kuinka hämmästyttävän paljon Photoshopilla voi kuvia käsitellä. Käsittelyltä ei säästy käytännössä mikään kasvojen osa, eivät hiukset, silmät, tai iho.

Mossin mukaan heidän videonsa ovat siitä ainutlaatuisia, etteivät huippuluokan kuvankäsittelijät ole aikaisemmin tehneet tällaisia ja näin hyvälaatuisia videoita.

- Nykyään puhutaan niin paljon Photoshopin liikakäytöstä, joten ajattelin, että ihmisiä voisi kiinnostaa nähdä, kuinka me tosiasiassa lisäämme ihohuokosia joihinkin kuviin. Teimme näin toisessa ja kolmannessa videossa, joihin kopioimme huokoset ensimmäisen videon naiselta, kertoo Moss.

Lue myös: Meikki ja Photoshop saavat ihmeitä aikaan - katso tavallisten naisten hurjat muodonmuutoskuvat

Lähde: PetaPixel

Kilpailut

Uusimmat