Erikoinen vieras tallentui turvakameralle: Koala hiippaili pitkin sairaalan käytäviä

06.05.2015 22:15 - Linda Arponen

Uteliasta koalaa eivät australialaissairaalan liukuovet pysäyttäneet.

Huhtikuun 20. päivänä, noin puoli neljältä yöllä, australialaisen Hamilton Base -sairaalan päivystyksessä oli hiljaista. Ovista saapui sisään kuitenkin yksi vieras, joskin yllättävä sellainen. Kyseinen vieras oli nimittäin koalakarhu.

Vaikka koala ei törmännyt yhteenkään ihmiseen hiippaillessaan sairaalan käytävillä, ei se voinut välttää turvakameroita. Näin ollen turvakameran kuvaamalla videolla nähdään, kuinka koala astelee liukuovista sisään ja käy tarkastamassa pari huonetta. Luultavasti koala yritti löytää sairaalasta ruokaa, mutta koska se ei sitä löytänyt, lähti se parin minuutin vaeltelun jälkeen takaisin pihalle.

Sairaalan henkilökunta on nimennyt koalan Blinky Billiksi. Toimitusjohtaja Rohan Fitzgerald epäili koalan tulleen sairaalaan vastapäisestä puistosta.

- Vierailu tapahtui keskellä yötä ja muutaman minuutin jälkeen karvainen potilas saattoi itsensä turvallisesti ulos. Sairaalat nähdään yleensä varsin vakavina paikkoina, joten on mukavaa näyttää välillä jotakin kevyempää sisältöä.

Katso video koalan sairaalavisiitistä alta.

Lue myös: Koalatkin ottavat nyt selfieitä - katso hulvaton galleria

Lähde: Herald Sun

Kilpailut

Uusimmat