Vaaralliset filippiiniläisvangit kertovat tarinoita vankilatatuointiensa takaa - katso kollaasi

08.06.2015 22:45 - Mika Parikka

Tatuoinnit ovat Flippiiniläisissä vankiloissa todella yleisiä, mutta esimerkiksi Yhdysvalloissa niitä ei saisi sääntöjen mukaan tehdä.  

Cebun vankila Filippiineillä pitää sisällään lukuisia vankeja, joilla on monia tatuointeja. Tatuointien taakse piiloutuu useita tarinoita ja syitä, joita vangit nyt avaavat Mashablen artikkelissa.

Tatuointeja tehdään jos jonkinlaisilla välineillä, lähinnä sellaisilla mitä nyt sattuu löytymään. Välineinä käytetään esimerkiksi kuulakärkikyniä, kitaran kieliä sekä erilaisista leluista löytyviä moottoreita.

Monilla on tatuoituna omaa vankilajengiä symboloiva kuvio. Yksi heistä on seksuaalirikoksista tuomittu Danilo. Hän on ollut vankilassa 13 vuotta. Jengi merkitsee Danilolle paljon, sillä se auttoi häntä selviämään vankilassa vaikeina aikoina.

Myös naisilla vankilatatuoinnit ovat yleisiä. Juana on istunut yhdeksän vuotta huumeiden takia. Hänellä on tatuoitu jalkaan "Evelits". Evelits on hänen sellikaverinsa, joka on yksi korkea-arvoisimmista jäsenistä heidän vankilajengissään. Tatuointi symboloi Juanan hyväksyneen jengin säännöt ja näkemykset, sekä kiitollisuutta siitä, mitä Evelits on tehnyt hänen eteensä vankilassa.

Katso koko galleria ja kaikki tarinat täältä.


Lue myös: Pohdi vielä, haluatko varmasti tatuoinnin - katso kuvat tulehtuneista taideteoksista

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat