Haluatko topless-parturin käsittelyyn? Nyt se on mahdollista

28.07.2015 11:15 - Reija Saarinen

Nyt jokaisella suomalaismiehellä on ainutlaatuinen mahdollisuus saada itselleen topless-parturointia ja auttaa samalla uuden lastensairaalan rakentamisessa.  

Viime viikolla uutisoitiin laajasti tamperelaisista yrittäjistä, joiden tarkoituksena on avata Tampereelle Suomen ensimmäinen topless-parturointia tarjoava yritys. Parhaillaan työntekijöiden haku onkin käynnissä.

Uutinen on saanut myös pääkaupunkiseudulla aikaan paljon puhetta. Muun muasssa miehille suunnattua parturiliike Groomia on lähestytty kyselyin siitä, milloin he aikovat tarjota samanlaisia palveluita asiakkailleen.

Groomin Sami Heino päätti ottaa härkää sarvista ja ilmoitti rohkeasti tarjoavansa yhdelle onnekkaalle topless-parturointia.

- Facebookissa on päivitys, jossa tarjoan jollekin onnekkaalle ja parhaiten tarjoavalle topless-parturoinnin. Rahat menee lastensairaalalle. Aamulla paras tarjous oli 41 euroa, sillä ei kuitenkaan taida saada vielä ovenkahvaa, Heino kertoo Voicen Jani Jääskeläisen ja Jenni Haapalan haastattelussa.

Miksi mies sitten itse päätti ryhtyä tuumasta toimeen ja jätti samalla firman neitokaiset sivuun?

- Nään siinä muutamia hankaluuksia. Siinä karvaa tulee ja lentää ja jos on nainen, niin ne tahtoo liimaantua siihen rintaosaan. Ja itse en ainakaan karvasista naisten rinnoista innostu, niin aattelin että parempi mun on mennä kun niitä on jo ennestääkin, mies naurahtaa.

Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan yläpuolelta.

Voicen kesäaamua voit kuunnella arkisin klo 6-10

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat