Ultraäänikuva yllätti odottavan äidin - sikiöllä näyttää olevan "eläinseuraa"

30.07.2015 21:45 - Senni Loikala

Raskaana oleva Leanne Sullivan huomasi jotakin ihastuttavaa ultraäänikuvasta, joka on lähtenyt leviämään netissä.

Brittiläinen Leanne Sullivan, 29, yllättyi katsoessaan tarkemmin ultraäänikuvaa, joka otettiin hänen ollessa raskausviikolla 20. Kuvaa katsoessa näyttää siltä, kuin pienokaisen vierellä olisi jotakin muutakin, nimittäin suu vauvaan päin ojossa oleva pitkäkaulainen dinosaurus.

- En todella huomannut sitä, ennen kuin ystäväni Jenny mainitsi asiasta, hän bongasi sen saman tien, Sullivan kertoo Metro-lehdelle.

- Mutta heti kun katsot kunnolla, niin pystyt todella näkemään, että se itse asiassa näyttää dinosaurukselta, hän jatkaa.

Valo teki tepposet

Erikoinen näky ultraäänikuvassa johtuu valosta, joka jostain syystä on synnyttänyt dinosaurukselta näyttävän hahmon kuvaan. 

Ultraäänikuva on otettu jo huhtikuussa, noin kuukautta ennen dinosaurusten tähdittämän Jurassic World -elokuvan ensi-iltaa, mutta otos on vasta nyt lähtenyt leviämään netissä. Vauvan on määrä syntyä viiden viikon kuluessa. 

Katso hellyttävä ultraäänikuva alta:


Ultraäänikuvista on aiemminkin löytynyt hauskoja yllätyksiä. Julkaisimme aiemmin toisen brittipariskunnan saaman kuvan, jossa heidän kohdussa kasvavalla pienokaisella näytti olevan sydämenmuotoinen pää. Käy katsomassa se täältä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat