Siivoaminen ja vaikea anoppi - pariskunnat kinastelevat samoista aiheista ympäri maailmaa

02.08.2015 12:15 - Tiina Svensk

Tuntuuko, että kiistelette kultasi kanssa vähäpätöisistä ja pienistä asioista? Ei syytä huoleen, sillä pienet kinat kuuluvat rakkauteen.

Jos pienet, arkipäiväiset riidat parisuhteessasi alkavat vaatekasoista tai erimielisyyksistä anopin kanssa, ei syytä huoleen. Tuore YouTube-video osoittaa, että ette ole ainoita, joiden kesken kinaa syntyy erilaisista tavoista ja tottumuksista.

Buzzfeed-sivuston tekemällä videolla kysytään, mistä pariskunnat riitelevät kotonaan. Vastauksiin on päässyt mukaan myös suomalainen pariskunta, joka kertoo väittelevänsä muun muassa vaatekasoista, joita ilmestyy ympäri asuntoa.

Vastauksia antavat pariskunnat ympäri maailmaa, ja vaikka kulttuurierot saattavatkin tuntua suurilta, ovat arkipäiväiset ongelmat hyvinkin samaistuttavia. Video osoittaa myös, kuinka rakkauteen kuuluvat pienet erimielisyydet. Pariskunnat kertovat riidoistaan nauraen, sillä loppujen lopuksi kyse on hyvin pienistä ongelmista - kukapa ei ärsyyntyisi siitä, että yrittää flirttailla kesken tulisen riidan?

Katso video kokonaisuudessaan alta:

Lue myös: Mistä tiedät, että hän on se oikea? 15 paljon puhuvaa seikkaa

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat