Nyt keksittiin maailman älyttömin herkkupommi: "Kyllä tässä on aivan varmasti sydänkohtausriski"

06.08.2015 19:45 - Mika Parikka

Australissa on saatettu keksiä kaikkien aikojen epäterveellisin, ja samaan aikaan upein sekä makein herkku.

Kukapa ei tykkäisi Nutellasta? Nutella on makeaa pähkinätahnaa, joka muistuttaa sulaa, pahkinällä maistettua suklaata. Saatika sitten munkeista tai pirtelöstä. Mutta mitä tapahtuu, kun nämä kaikki yhdistetään yhdeksi älyttömäksi herkkupommiksi? Lopputulos näyttää niin megalomaaniselta herkuttelijan unelmalta, että edes kolme maratonia ei luultavasti riitä polttamaan siitä saatuja kaloreita pois. Mutta tämä herkku on varmasti sen arvoista. 

Munkki pirtelön päällä

Australialainen kahvila Foodcraft Espresso and Bakery rikkoi rajat, ja yhdisti kolme jumalaista herkkua yhdeksi, ja menekki on ollut huimaa. Megaherkku tottelee nimeä Tella Ball Shake. Siinä on Nutellalla täytetty munkki nutellapirtelön päällä, josta on vedetty pilli läpi. 

Aki Daikos, toinen keksinnön kehittäjistä ei osaa arvioida paljonko Tella Ball Shakessa on kaloreita, mutta vakuuttaa sen olevan todellinen sydänkohtausriski. Se ei tunnu asiakkaita haittaavan, sillä tuote myy kuin häkä.

"Teimme tänään 400 Tella Ball Shakea, ja ne kaikki myytiin loppuun aamu 11 mennessä. Käytimme 30 kiloa Nutellaa tänään. Tämä on ihan hullua, jouduimme sulkemaan normaalia aikaisemmin, sillä meiltä loppui maito kesken", Daiko kertoo. 

Onnistuisiko sinun keittiössäsi?

Aitoa tuotetta saa tällä hetkellä vain Australiassa, mutta mikäpä estää kokeilemasta iste? Katso kuvat alta ja yritä olla kuolaamatta.


Lue myös:Kuolavaroitus! Nämä fantastiset pirtelöt ovat saaneet Instagramin herkkusuut sekaisin, katso

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat