10 neliön vuokra-asunto New Yorkissa maksaa tuhat euroa kuussa - katso esittelyvideo

25.08.2015 14:45 - Rea Tallgren

Ravintolassa työskentelevä Grayson Altenberg asuu pienenpienessä asunnossa, johon ei mahdu samanaikaisesti kylään kolmea kaveria, vaan yhden täytyy odottaa käytävässä. 

Grayson Altenberg on nuorimies, joka työskentelee New Yorkin Manhattanilla ravintolassa. Miehen palkka ei päätä huimaa, ja siksi hänen täytyi päättää, onko hän valmis tinkimään sijainnista vai asunnon koosta. Mies päätti etsiä asunnon hyvältä paikalta, eikä olla turhan nirso neliöiden suhteen.

Toiveiden mukainen asunto löytyikin aivan pelipaikoilta - ja neliöitä siinä on kymmenen. Asuntoon mahtuu sänky, jota pitää siirtää, jos ulko-oven haluaa avata ammolleen. Lisäksi asunnossa on minimaalinen suihkukoppi ja pieni nurkkaus, johon wc on sijoitettu. Keittiötä ei ole, mutta Altenberg ei pidä sitä ongelmana, voihan hän syödä töissä miten paljon haluaa. Asuntoon ei myöskään mahdu kylään kolmea ystävää yhtä aikaa, vaan yhden tulisi odottaa käytävässä. 

Asunnon vuokra on kova ja Altenbergillä on siihen juuri ja juuri varaa. Hän kun maksaa kymmenen neliön yksiöstään 950 euroa. Katso esittelyvideo asunnosta alta tai tästä

A Brief Tour of a 100-Square-Foot New York City Apartment from Voice Media Group on Vimeo.


Lue myös: Kahdeksan neliön asuntoon todella mahtuu kaikki - katso

Kilpailut

Uusimmat