Perheen koira puri poliisia suojellakseen lasta - poliisin reaktio sai perheenisän kyyneliin

26.08.2015 20:15 - Rea Tallgren

Kun amerikkalaisen perheen luokse tuli poliisi ottamaan vastaan rikosilmoitusta, säikähti perheen koira vierasta miestä ja puri tätä. Poliisi ei kuitenkaan suuttunut tai tehnyt asiasta numeroa. Sen sijaan hänen reaktionsa sai perheen isän liikuttumaan, sillä se oli niin huomaavainen. 

Kun poliisi Randall Frederick saapui ottamaan vastaan rikosilmoitusta teksasilaisen perheen ovelle, ei perheenisä ehtinyt napata perhettään kohtaan hyvin suojelevasti käyttäytyvää Jillaroo-koiraa. Australian paimenkoira Jillaroo säikähti isoa, erikoisesti pukeutunutta miestä ja heti, kun poliisi oli saanut oven auki, se syöksyi poliisin ja perheen pienen lapsen väliin lasta suojellen. Ennen kuin perheen isä ehti tarttua koiraan, oli se jo purrut poliisia jalkaan. 

Perheenisä on nyt kirjoittanut tapahtuneesta avoimen kirjeen. Sen sanoma yllättää, sillä toisin kuin voisi olettaa, poliisi suhtautui tilanteeseen ammattimaisesti ja tyynesti. 

"Hän rauhoitteli koiraamme tyynesti ja otti sen jälkeen ilmoituksemme vastaan asiallisen ammattimaisesti. Kun kysyin häneltä, oliko koira ehtinyt purra häntä, ja hän vastasi vähätellen: "Ehti vähän napata, anteeksi siitä, minun olisi pitänyt soittaa ennen tuloani."

Poliisi oli myös lisännyt, että "koirahan teki vain työtään", eli suojeli perhettään. 

Kirjeen kirjoittanut isä haluaa julkisesti kiittää poliisia hänen toiminnastaan tilanteessa. Hän kertoo, että oli googlettanut samanlaisia tapauksia ja niissä poliisia purrut koira on usein tainnutettu tai jopa ammuttu kuoliaaksi. 

"Olen itse sotilas, ja silti liikutun, kun kirjoitan tätä. Koiramme on meille tärkeä perheenjäsen, ja sen suojeluvietti olisi voinut koitua sen kohtaloksi. Haluankin korostaa, että meillä on yhteisösämme kilttejä ja hyviä poliiseja, jotka ansaitsevat arvostuksemme."


Lue myös: Kortti, joka jokaisella lemmikinomistajalla pitäisi olla lompakossa - voi pelastaa karvaturrisi hengen

Lähde: Reshareworthy

Kilpailut

Uusimmat