Täydellisen paahtoleivän salaisuus selvitettiin
Paahtoleipä maistuu etenkin aamupalalla, mutta millä tavoin se tulisi valmistaa, jotta se on mahdollisimman maistuva? Tuoreen tutkimuksen mukaan leipää tulisi paahtaa kaksi minuuttia ja kahdeksan sekuntia. Tämän jälkeen sen tulee antaa vetäytyä 22 sekuntia ennen voitelemista.
Tutkimuksen mukaan briteillä on on ehkäpä meistä suomalaisista poiketen kasa erilaisia päällysteitä. Briteissä leipää koristavat muun muassa valkosipuli sekä erilaiset kasvikset. Meillä leivälle päätyvät useimmiten perus täytteet eli leike ja juusto.
Mutta nyt kun tämäkin arvoitus on ratkaistu, voi jokainen kokeilla täydellisen paahtoleivän valmistusta vaikka heti.
Lue myös: Muuta lihottava leipä terveellisemmäksi - lue asiantuntijoiden neuvot
Lähde: Metro
Kilpailut
Uusimmat
Joalin Loukamaa nousi maailmankuulun festivaalin lavalle - katso video hetkestä
Talousrikoksia tehtiin viime vuonna ennätysmäärä
Suomen joukkueen asut Pariisin olympialaisiin julkaistiin - inspiraationa "valo ja varjo"
Merkittävä kevyen liikenteen "oikoreitti" avataan viimein Helsingissä
Vuoden sademäärä yhdessä päivässä - suomalaisten suosima talvilomakohde tulvii pahasti
Näytä lisää