Haaveiletko lottovoitosta? Tosielämän kauhutarinat äkkirikastumisesta saavat harkitsemaan uudelleen

08.09.2015 22:15 - Senja Rapila

Vaikka miljoonapotti voi olla helpotus rahallisesti, se voi tuoda tullessaan myös paljon ongelmia. 

Suuret rahasummat voivat olla kirous omistajalleen. Moni varmasti on kuullut lottovoittajista jotka ovat menettäneet kaikki rahansa, mutta nämä amerikkalaiset kauhutarinat saavat oikeasti harkitsemaan lottokupongin ostamista uudemman kerran.

Avioero

Thomas ja Denise Rossi olivat naimisissa 25 vuotta ilman minkäänlaisia aviollisia ongelmia. Eräänä päivänä vaimo Denise ilmoitti, että hän haluaa avioeron. Thomas ei kuitenkaan tiennyt koko totuutta: hänen vaimonsa oli voittanut vain muutaman päivää sitten 1,1 miljoonaa euroa, jonka hän piti salaisuutena koko avioeroprosessin ajan. Kun totuus tuli julki, tuomari totesi vaimon syylliseksi petokseen ja määräsi tämän lottovoitot ex-aviomehelle, Thomasille.

Tulipalo

Brits Roger sekä Lara Griffiths voittivat 2,6 miljoonaa euroa lotossa. Lara osti design-tuotteita ja Brits alkoi tavoitella rock-muusikon uraa. Lopulta he menettivät kaikki rahansa huonoihin investointeihin sekä heidän unelmakotinsa paloi maantasalle.

Murha

Abraham Shakespearen tarina on traaginen, sillä hän jätti koulunkäynnin seitsemännellä luokalla eikä osannut lukea. 40-vuotiaana hän voitti 28 miljoonan euron jackpotin. Voittonsa jälkeen hän ei pystynyt sanomaan ei heille, ketkä pyysivät häneltä rahaa. Hän päästi myös kodittomat ihmiset kotiinsa asumaan. Tämä luotto tuntemattomiin voi olla syy hänen tuhoonsa. Mies ystävystyi Dorice Donegan Moore -nimisen naisen kanssa ja pian sen jälkeen häntä ei enää nähty. Lopulta hänet löydettiin haudattuna betoniin Mooren poikaystävän kodista ja Moore tuomittiin murhasta.

Uhkapelaus

Evelyn Adams vaikutti erittäin onnekkaalta: hän voitti lotossa kaksi kertaa. Hänen lotossa voittamansa summa oli yhteensä yli 4,8 miljoonaa euroa. Onni ei jatkunut kuitenkaan pitkään, kun hän laittoi rahansa uhkapeleihin ja päätyi asumaan asuntovaunuun.

Huorat

Jos voitat lotossa, vältä huoria. Rakkaus kokaiiniin ja ilotyttöihin maksoi Michael Carrollille kaiken, kun hän pisti 13,1 miljoonan euron voittonsa tähän "luksuselämään".

Varkaus

Jack Whittaker voitti 294 miljoonaa euroa joulupäivänä. Kun Jack lahjoitti 10 prosenttia voitostaan hyväntekeväisyyteen, ei maailma vastannut palvelukseen yhtä hellästi: alle vuosi hänen voittonsa jälkeen, varkaat murtautuivat hänen autoonsa ja varastivat 510 665 euroa käteistä. Kun Whittaker ei ottanut tästä opikseen, seuraavalla kerralla varkaat veivät 187 400 euroa hänen autostaan. 

Itsemurha

Billie Bob Harrel Juniorilla kesti vain reilut 1,5 vuotta kuluttaa 29 miljoonaa euroa, jotka hän voitti lotossa. Hän lopetti työnsä ja lahjoitti osan voitoistaan hyväntekeväisyyteen. Hän myös lahjoitti 480 kalkkunaa köyhille. Jonkin ajan kuluttua hänen kulutuksensa karkasi käsistä ja ihmiset alkoivat ahdistella häntä rahojensa takia. Kun Billie erosi vaimostaan, miehen poika löysi hänet kuolleena kotoaan.

Verot

Tonda Lynn Dickerson työskenteli kahviossa, johon vakioasiakas toi päivittäin lottokuponkeja työntekijöille. Eräänä päivänä Tonda huomasi, että hänellä on 9,3 miljoonan euron voittokuponki. Kun muut työntekijät muistuttivat sopimuksesta jakaa kaikki voitot, Tonda päätti pitää voittorahat itsellään. Työntekijät haastoivat naisen oikeuteen, mutta hävisivät. Karma iski kuitenkin takaisin: Yhdysvaltain verotuksesta huolehtiva virasto haastoi Tondan oikeuteen maksamattomista veroista.

Crack, eli kokaiini

Willie Hurt voitti 2,7 miljoonaa euroa vuonna 1981. Kaksi vuotta myöhemmin hän oli rahaton, sillä hän käytti kaikki rahansa crackiin. Häntä syytettiin myös murhasta.


Lue myös: "Maailmanloppu tulee 28. päivä syyskuuta" - useat ennustukset päätyneet samaan

Lähde: PopSugar

Kilpailut

Uusimmat