Kuva: Fotolia

Facebookin outo sekoilu johdatti toisilleen tuntemattomat avioliittoon 

06.10.2015 19:45 - Mika Parikka

Useat rakkaustarinat syntyvät puhtaista vahingoista. Tämä on siitä yksi loistava esimerkki, josta voidaan kiittää Facebookia.

Facebookissa ilmenee toisinaan todella outoja bugeja, eli häiriöitä. Kaikki ei aina välttämättä toimi niin kuin pitäisi. Niin kävi myös Schuler Bensonille, kun mies kirjautui puhelimellaan vuonna 2009 Facebookiin vain selatakseen omaa uutisvirtaansa.

Mies avasi puhelimellaan Facebook-sovelluksen, mutta huomasi äkkiä olevansa kirjautunut täysin tuntemattoman naisen tilille. Celeste Zendlerin seinälle rupesi tulemaan hämmentäviä päivityksiä:

"Kuinka pystyn kirjautumaan ulos mobiilissa? En ole Celeste, eikä minulla ole mitään tietoa miten päädyin tänne."

Tämän jälkeen seinälle ilmestyi päivitys "Ihmettelen kuka helvetti on Celeste Zendler, ja miten ihmeessä olen kirjautunut hänen Facebook-tilleen."

Rakkautta ensisometuksella

Schulerilla ja Zendlerillä ei ollut yhteisiä kavereita, tai oikeastaan mitään muutakaan yhteistä. Mitään loogista selitystä tapahtuneelle ei ollut. Nopeasti kävi myös ilmi, ettei mies löytänyt mobiilisovelluksesta nappia uloskirjautumiselle.

Kaksikko yritti aikansa selvittää ongelmaa kirjoittelemalla päivityksiä Zendlerin Facebook-tilille. 

Kaaosta kesti aikansa, kunnes Benson lähetti lopulta Zendlerille kaveripyynnön ja tilanne saatiin ratkaistua. Celeste aikoi poistaa Bensonin, kunnes hän huomasi, että kaksikolla on yllättävän paljon yhteistä, ja nainen huomasi myös pitävänsä Bensonin päivityksistä.

Vuodet vierivät, ja pariskunta muutti lopulta yhteen. Kun tuli aika kosia, Benson teki sen todella tyylikkäällä ja asiaankuuluvalla tavalla. Zendlerin Facebook-seinälle ilmestyi jälleen päivitys:

"Olen taas täällä. Celeste, hakkeroiduin Facebook-tilillesi jo toisen kerran, mutta tällä kertaa tahallani kysyäkseni sinulta kysymyksen. Tuletko vaimokseni?"

Näin maailma sai taas yhden onnellisen avioparin. Ilmeisesti Facebookilla oli pakottava tarve saada nämä ihmiset yhteen. Ja se on kaunista! 

Alkuperäiset kuvat Facebook-keskustelusta voit katsoa täältä.


Lue myös: Nyt se on todistettu: Avioliitto lihottaa

Lähde: The Lad Bible


Kilpailut

Uusimmat