Kuva: Fotolia

Naisen julkaisema kuva leviää netissä - muistuttaa miksi puhelinta ei tulisi ottaa sänkyyn

14.01.2016 15:45 - Emma Ylistalo

Perheenäiti koki yllätyksen, kun hän huomasi, mitä hänen tyttärensä puhelin oli aiheuttanut yön aikana.

Monet tietävät luultavasti tilanteen, kun herätessään miettii, mihin puhelimensa on jättänyt. Lopulta löydät sen sängystä liimaantuneena esimerkiksi reiteesi. Tällä voi kuitenkin olla pahemmat seuraukset kuin uskoisitkaan. Netissä leviävä kuva näyttää selkeästi sen, miksi puhelin tulisi aina jättää yöpöydälle, eikä ottaa sänkyyn.

Englannissa asuva Karly Detter julkaisi Facebookissa herättelevän kuvan 9-vuotiaan tyttärensä Olivian jalasta, jossa oli kemikaaleista aiheutunut palovamma. Hänen viiden punnan eli noin kuuden euron arvoinen glitteriä sisältänyt puhelinkotelonsa oli vuotanut hänen sänkyynsä. Tämä oli aiheuttanut puhelimenmuotoisen palovamman hänen reiteensä.

Hänen päivitystänsä on tähän mennessä jaettu liki 50 000 kertaa. Detter kirjoitti Facebook-kuvan yhteyteen tekstin: "Jakakaa tätä niin paljon kuin mahdollista. Tämä kotelo on täynnä myrkkyä ja jos se hajoaa, se aiheuttaa toisen tai kolmannen asteen palovamman. Tämän se aiheutti minun lapselleni ja hänelle voi jäädä ikuinen arpi. Monilla tytöillä on näitä tällä hetkellä, joten olkaa varovaisia."

Katso kuva alta tai täältä.


Lue myös: Syyt, joiden vuoksi älypuhelinta ei tule käyttää kävellessä

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat