Kuva: Trottla

Pedofiileille suunniteltiin lasten näköisiä seksinukkeja - raivo leviää sosiaalisessa mediassa

14.01.2016 18:04 - Mikko Räsänen

Seksinukkejen suunnittelija väittää lelujensa estävän pedofiilien rikoksia. Asiantuntija pelkää päinvastaista vaikutusta.

Sosiaalisessa mediassa on noussut kohu lasta esittävistä seksinukeista. Brittilehti Mirror kertoo, että Trottla-yhtiö valmistaa pedofiileille tarkoitettuja seksinukkeja. Yrityksen perustajan Shin Takagin mukaan näillä nukeilla on tarkoitus auttaa pedofiileja hallitsemaan seksuaalisia himojaan ja suuntaamaan ne mieluummin nukkeihin kuin oikeisiin lapsiin. Brittilehden mukaan Takagi itsekin tunnustaa olevansa pedofiili ja on kertonut suunnitelleensa tuotteen kaikille niille, ketkä hänen tavoin taistelevat halujansa vastaan.

- Haluan auttaa ihmisiä toteuttamaan mielihalujaan laillisesti ja eettisesti. Saan ostajilta usein kirjeitä, joissa he kertovat, että nukkejen avulla he voivat olla tekemättä mitään rikollista, Takagi perustelee nukkejen valmistamista.

Vaikka Takagi näkee tuotteessaan vain hyviä puoli, ovat asiantuntijat eri mieltä. Toronton yliopiston psykologian ja seksologian asiantuntija Michael Seto pelkää, että uudet seksinuket saattavat pikemminkin lisätä pedofiilisia taipumuksia joissakin käyttäjissä. Hän nimittäin kertoo, että pedofiilin on jaettavissa kahteen eri ryhmään.

- Toisia pedofiileja lasta esittävät seksinuket saattavat auttaa purkamaan halujaan ilman, että he joutuvat etsimään lapsipornoa tai pyrkiä harrastamaan seksiä oikeiden lasten kanssa.

- Mutta toisten pedofiilien kohdalla tämän kaltaiset lelut saattavat vain pahentaa heidän turhautumistaan, Seto sanoo.

Sosiaalisessa mediassa reaktio Trottlan valmistamiin seksinukkeihin ja Takagiin on ollut raivostunut.

"Nyt joku sairas tyyppi voi harjoitella kotona nuken kanssa ja sen jälkeen toteuttaa samat asiat oikean lapsen kanssa", eräs kommentoija kirjoittaa.

"Tämä on sairasta! Mikään nukke ei tule pysäyttämään pedofiileja. Ainoa tapa pysäyttää heidät on kastraatio tai se, että heidän jätetään samaan huoneeseen vihaisten vanhempien kanssa"

"Seksinuket eivät ole estäneet raiskauksiakaan. Miksi tämän kanssa kävisi toisin?"

Katso kuvia nukeista täältä.

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat