Kuva: Fotolia

Seksiä Wi-Fin välityksellä? Uudet seksilelut helpottavat etäparien elämää

25.02.2016 22:15 - Iiro Myllymäki

Kumppaniaan voi tyydyttää nykyään etänä, kunhan käytössä on oikeat laitteet ja internetyhteys.

Kaukosuhteessa elävät ovat tähän asti joutuneet tyytymään tuhmaan viestittelyyn tai puhelinseksiin kokeakseen yhtäaikaista seksuaalista nautintoa. Uusi teknologia saa tällaiset keinot kuulostamaan auttamattoman vanhanaikaisilta.

Teledildonit ovat seksileluja, jotka yhdistetään internetiin ja joilla voi lähettää reaaliaikaisia värähtelyjä kumppanin käytössä olevaan vastaavaan seksileluun. Käytännössä tämä mahdollistaa kumppanin fyysisen tyydyttämisen vaikka toiselta puolelta maapalloa – kunhan langaton Wi-Fi-yhteys on kunnossa.

Eräällä laitteiden valmistajalla on valikoimissaan kaksi erilaista välinettä, joista naisille suunniteltu muistuttaa ulkonäöltään tavallista vibraattoria ja miehille suunniteltu pitää sisällään Fleshlight-tekovaginan. Molemmat laitteet reagoivat toistensa kosketteluun eri asteisilla värähtelyillä.

Teledildoneita voi yhtä lailla käyttää samansukupuolisten välisessä seksissä, mutta myös täysin tuntemattomien ihmisten kanssa web-kameran välityksellä. Tällöin seksilelu reagoi ruudun toisella puolella olevan pornoammattilaisen kosketuksiin. Tämä toiminto on mahdollinen vain miehille.

Flirt4Free:n toimitusjohtaja Gregory Clayman sanoo, että teknologialla ei pyritä korvaamaan aitoa ihmiskontaktia.

- Tämä on viihdettä. Vaikka tekniikka onkin edistyksellistä, tämä ei koskaan korvaa toista ihmistä, Clayman sanoo.

Lue myös: Uuden teknologian avulla kuka tahansa voi olla osa aikuisviihde-elokuvaa

Lähde: Askmen

Kilpailut

Uusimmat