Kuva: Fotolia

Kukaan ei adoptoi koditonta koiraa erikoisesta syystä: On liian unelias

09.04.2016 14:15 - Senja Rapila

Kaikki tarhan muut koirat ovat löytäneet uuden kodin, mutta Jasperilla on vaikeuksia löytää uutta, rakastavaa perhettä erikoisen "harrastuksensa" takia.

Koiratarhaan päätynyt greyhound-rotuinen koira Jasper on joutunut erikoiseen tilanteeseen; koditon koira ei meinaa löytää millään uutta kotia, koska hän nukkuu jatkuvasti. Brittiläisestä Snetterton-koiratarhasta kerrotaan, että Jasper nukkuu yleensä juuri silloin, kun ihmiset tulevat katsomaan tarhan koiria.

- Jasper on todella ihana kun hän on hereillä. Hän tarvitsee vain jonkun, joka antaa hänelle mahdollisuuden ja hyväksyy hänet sellaisenaan. Hän tarvitsee hyvän loppuelämän kodin, henkilökunta kertoo.

Koira on leikkisä, eikä sen terveydestä ole löytynyt mitään poikkeuksellista. 6-vuotias Jasper vain rakastaa nukkumista - kuten jotkut ihmisetkin.

- Meillä on ollut tarhalla satoja erilaisia koiria, mutta emme ole koskaan tavanneet koiraa, joka nukkuu näin paljon. Hän on melkoinen persoona. Hän on nuori, terve koira, joka vain rakastaa nukkumista.

Lähde: Metro

Lue myös: "Vampyyrin näköinen" kissa ei löydä uutta kotia - kuka adoptoisi suloisen Roryn?

Kilpailut

Uusimmat