Mies etsii marketissa näkemäänsä "unelmiensa tyttöä" nettikampanjalla - romanttista vai ei?

14.04.2016 13:45 - Iiro Myllymäki

Miehen ystävä jakoi kuvan shoppailevasta naisesta Facebookissa, ja ihmiset reagoivat epäilevästi.

Australialainen mies koki löytäneensä elämänsä rakkauden Woolworths-supermarketin hedelmä- ja vihannesosastolla ja pisti kavereineen pystyyn nettikampanjan löytääkseen kyseisen naisen. Rakastuneen miehen Brok Neilsonin ystävä Blake Mitchell Nicholls jakoi marketin Facebook-sivulla takaapäin otetun kuvan mysteerisestä ruskeahiuksisesta naisesta, joka näyttää kuvassa olevan ostamassa sieniä.

Kuvan yhteydessä Nicholls kirjoittaa, että hänen ystävänsä koki kuvan naisen ”unelmiensa tytöksi” ja että hän ja hänen ystävänsä aikovat tulla joka ilta päivystämään hedelmä- ja vihannesosastolle samaan aikaan kuin he näkivät mysteerinaisen edellisen kerran. Tekstin loppuun oli liitetty hashtag #helpforbrok, ja miehet pistivät pystyyn samannimisen Facebook-kampanjasivun. Alkuperäinen päivitys on saanut Facebookissa tuhansia kommentteja ja jakoja.

Marketin edustaja vastasi miehen julkaisuun pilke silmäkulmassaan. Edustaja kehotti kaveria rohkaisemaan Brokia seuraavalla kerralla lähestymään tyttöä rohkeasti ja kirjoitti kuulevansa rakkauden kasvavan hedelmä- ja vihannesosastolla.

Romanttinen teko vai häirintää?

Kampanja ei ole saanut internetissä suopeaa vastaanottoa. Kuvan jakamista ilman naisen lupaa ja sinnikästä naisen etsimistä on verrattu seksuaaliseen häirintään ja ihmeteltiin, miksei mies vain lähestynyt naista kuvan ottamisen sijasta. Kampanjaa ei ole nähty romanttisena tekona vaan pikemminkin stalkkauksena.

Brok ei ole vieläkään päässyt tapaamaan kyseistä naista, mutta edistystä on tapahtunut. Hope for Brok -Facebook-sivun ylläpitäjä kirjoitti sivulle naisen kaverin tulleen tapaamaan miehiä ja varmistaneen, että Brokissa ei ole mitään epäilyttävää. Uskotko sinä, että Brok vielä onnistuu naisen tavoittelussa?

Lue myös: Mies haukkui liian takertuvia naisia avoimesti Facebookissa - pilkka osuikin omaan nilkkaan

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat