Kuva: Fotolia

Opiskelijoille kehitettiin "ammatti-Tinder" - auttaa löytämään töitä valmistumisen jälkeen

18.04.2016 17:30 - Senja Rapila

Verkkoyhteisöpalvelu LinkedIn haluaa auttaa vastavalmistuneita ja muita eksyneitä löytämään oman paikkansa sokkeloisessa työmaailmassa.

Usein nuoret eivät ehkä ymmärrä sitä, mitkä kaikki mahdollisuudet heitä odottavat valmistumisen jälkeen. He saattavat nähdä pelkästään yhden polun, jota on kuljettava seuraavaan etappiin asti. Nyt asiaan on tulossa muutos, kun verkkoyhteisöpalvelu LinkedIn on kehitellyt uuden sovelluksen työtä etsiville nuorille.

LinkedIn on ottamassa suuren harppauksen internetin aikakaudella, kun se aikoo julkaista Tinder-tyylisen sovelluksen itselle soveltuvan ammatin etsintään.

VentureBeatin mukaan LinkedIn Students -niminen sovellus toimii niin, että se auttaa opiskelujaan päättäviä nuoria löytämään paikkansa työmaailmasta ennen valmistumista. Mihin kaikkeen tutkinto valmistaa, mitä kaikkia vaihtoehtoja minulla on tämän työn saralla? LinkedIn Students kertoo sen sinulle.

- Sovellus auttaa oppilaita etsimään oikeanlaisia töitä, ymmärtämään mihin he ovat päteviä ja näyttää sen, millaisia töitä he pystyvät tekemään valmistumisen jälkeen, sovelluksen kehityksessä mukana ollut Ada Yu kertoo.

Sovellus julkaistaan tänään maanantaina Yhdysvalloissa, mutta hyvällä tuurilla se saattaa tulla meren yli joku päivä myös meidän iloksemme.

Lähde: Independent

Lue myös: Uudesta iPhonesta karsitaan lisää ulkoisia ominaisuuksia?

Lue myös: Miksi televisiossa nähdään uusintoja ja samoja naamoja? MTV:n toimitusjohtaja vastaa

Kilpailut

Uusimmat